fbpx

Cum e smartphone-ul pliabil al LEGO care seamana cu Samsung Galaxy Fold

Cum e smartphone-ul pliabil al LEGO care seamana cu Samsung Galaxy Fold

Smartphone-urile pliabile au dominat stirile in ultimele saptamani, incepand cu anuntul lui Samsung Galaxy Fold de acum cateva zile. Compania LEGO – care produce piesele cunoscute de jucarie – a dorit sa profite de zarva si a lansat smartphone-ul pliabil LEGO, iar acesta este promovat in acelasi fel ca Samsung Galaxy Fold.

Aceasta companie a oferit cateva detalii despre telefonul sau care se pliaza. Spune ca are un ecran de 5 inci care se poate transforma in unul de 11 inci. Samsung Galaxy Fold are un ecran exterior de 4,6 inci si unul interior de 7,3 inci.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce iPhone a fost folosit de Apple pentru capturarea unui nou scurtmetraj

In ultimele saptamani s-a vorbit despre smartphone-urile pliabile. Samsung a condus anunturile cand a dezvaluit Galaxy Fold pe 20 februarie inainte de evenimentul MWC 2019 de la Barcelona.

Compania LEGO a decis sa profite de popularitatea smartphone-ului pliabil al Samsung lansand “LEGO Fold”. Acesta nu este de fapt un telefon care se pliaza real.

CITESTE SI:  De-asta Facebook cumpara dintr-o retea mobila din India

Aceasta companie a postat un tweet de promovare intr-un stil de marketing similar cu cel pentru telefonul real. Chiar si imaginea in sine va va aminti de una dintre imaginile de promovare pentru telefonul real.

LEGO chiar ofera niste date pentru a tine pasul cu telefonul real al Samsung. Se spune ca ecranul de 5 inci se desface si formeaza un ecran de 11 inci.

Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold real are un ecran usor mai mare decat 4 inci si are un ecran de 7,3 inci atunci cand e desfacut. Telefonul LEGO are, de asemenea, un alt mare avantaj fata de orice smartphone pliabil sau telefon obisnuit.

CITESTE SI:  OnePlus Nord. Ce pret incredibil are acest smartphone cu specificatii impresionante

“Nu ramane niciodata fara baterie”. Daca ce-am spus pana acum nu ti-a trezit interesul, afla ca telefonul LEGO are un pret de doar 70 de dolari, in timp ce Samsung Galaxy Fold va avea un pret de 1980 de dolari. Nu e rau!