fbpx

Cum e robotul autonom care livreaza pizza pentru Domino’s

Cum e robotul autonom care livreaza pizza pentru Domino's

Nuro, compania de livrare cu roboti autonomi, a fost inceputa in 2016 de cativa veterani Google. Iar acum compania Nuro trece la livrarea de pizza pentru Domino’s.

Robotii autonomi Nuro – care se numesc R2 – vor incepe sa livreze pizza de la Domino’s pentru clientii din orasul Houston din Texas, Statele Unite. Acestia au circa o jumatate din dimensiunea unei masini sedan si sunt produsi exclusiv pentru transportul de bunuri.

Compania Domino’s nu e straina de adoptarea celor mai recente tehnologii pentru pizza. Acum incearca o noua tehnologie pentru cei care locuiesc in orasul Houston din Texas.

CITESTE SI:  Ce eroare de securitate grava a comis Facebook pentru utilizatorii Instagram

Clientii din Houston vor avea in curand posibilitatea de a le fi livrate pizzele Domino’s cu un robot autonom. Domino’s a intrat intr-un parteneriat cu startup-ul Nuro de livrare cu dispozitive robotice pentru acest scop.

Testul va implica roboti autonomi Nuro care vor livra pizza catre clienti de la un magazin din Houston. Acesta va fi probabil unul dintre magazinele Domino’s, iar livrarile ar putea incepe pana in ultimul trimestru din acest an.

CITESTE SI:  Ce noi procesoare de laptopuri de la Intel se concentreaza pe securitate si performanta

Magazinul nu a fost ales inca de la inceput. Cosimo Leipold de la Nuro spune ca scopul este de a crea un serviciu care este similar cu experienta de livrare pe care clientii o pot primi de la un om.

Planul este de a construi aceasta capacitate in mod gradual. Companiile vor adauga mai multi roboti autonomi in prima locatie pentru a putea realiza mai multe livrari de pizza si eventual acestia vor fi extinsi in mai multe magazine din Houston, astfel acoperindu-se o zona mai mare a orasului cu livrarile robotului.

CITESTE SI:  Cum repara Google refresh-ul de 90Hz al ecranului smartphone-ului Pixel 4

Clientii Domino’s vor trebui doar sa comande o pizza asa cum ar comanda-o in mod normal, iar daca acestia se afla in zona in care Nuro poate livra, clientii vor primi optiunea de a li se livra comenzile prin acel robot autonom.