Cum e Robomaster S1 al DJI – robotul care te invata programare si robotica

Cum e Robomaster S1 al DJI - robotul care te invata programare si robotica

Toata lumea stie ca DJI produce drone si stabilizatoare de camera, dar cel mai nou dispozitiv al companiei nu zboara. Compania a creat un robot care te invata programare si robotica.

In trecut, invatarea programarii era un subiect extrem de nisat, iar multi nu credeau ca este o abilitate foarte importanta de invatat. Cu exceptia cazului in care acestia doreau sa lucreze in acest domeniu.

In ziua de azi este alta situatie. Multe companii si institutii incep sa puna accent pe importanta programarii. DJI e ultima companie de pana acum care incearca sa-si aduca contributia in acest sens.

CITESTE SI:  Cu ce fel de virus a fost infectata compania de cipuri TSMC

Compania chineza a dezvaluit cel mai nou robot al sau, Robomaster S1. DJI, probabil cea mai bine cunoscuta pentru dronele sale, sustine ca Robomaster S1 a fost in dezvoltare in ultimii doi ani.

Acest robot al DJI a fost proiectat pentru ca procesul invatarii programarii si roboticii sa fie distractiv. Robomaster S1 arata ca un tanc si vine cu caracteristici precum miscarile omnidirectionale, un stabilizator, tunuri, difuzoare, o camera si multe altele.

CITESTE SI:  Microsoft se afla pe ultima suta de metri - Windows 10 va fi terminat peste cateva zile

Utilizatorii vor putea programa robotul pentru a realiza o varietate de sarcini. Iar multumita experientei DJI in industria de drone, compania a reusit sa integreze in Robomaster S1 si anumite caracteristici destinate anterior dronelor, cum ar fi capacitatea de a identifica si urma markerii vizuali.

Robotul Robomaster S1 va fi compatibil cu limbaje de programare precum Scratch 3.0 si Python. Iar cei care sunt noi in programare nu trebuie sa se ingrijoreze. Asta pentru ca DJI a creat cursuri de programare cu care utilizatorii vor putea invata robotica si cum sa scrie cod.

CITESTE SI:  Cipul lui Samsung Galaxy S9 ar putea fi cu 15% mai eficient din punct de vedere energetic

Din pacate, robotul Robomaster S1 al DJI nu va veni la un pret mic. Va avea un pret de 499 de dolari. Cine isi permite sa dea atat pentru un robot pentru a invata coding si robotica, s-ar putea distra cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *