fbpx

Cum e primul laptop pliabil ThinkPad al Lenovo

Cum e primul laptop pliabil ThinkPad al Lenovo

Lenovo a dezvaluit o previzualizare a primului laptop pliabil (ThinkPad) care are un ecran OLED pliabil de 13,3 inci si care seamana cu un caiet atunci cand este inchis.

Compania Lenovo nu e straina de ecranele OLED. Aceasta este doar o previzualizare a prototipului, asa ca multe detalii lipsesc. Dar se stiu cateva informatii cheie:

laptopul e parte din familia ThinkPad X1;
– ecranul OLED de 13,3 inci reduce amprenta cu jumatate;
– ecranul cu rezolutie 2K si raport de aspect de 4:3 foloseste un panou OLED de la LG;
– vine cu camera web;
laptopul pliabil a fost prezentat cu un procesor Intel;
– Lenovo lucreaza la proiect de trei ani;
– are difuzoare stereo;
– stylus-ul si tastatura wireless sunt incluse in cutie;
– PC-ul ThinkPad vine cu sistemul de operare Windows;
– are doua porturi USB-C.

CITESTE SI:  Indiegogo lanseaza Marketplace pentru proiecte de succes

Lenovo crede ca astfel de laptopuri pliabile ThinkPad ar fi bune pentru multi oameni, cum ar fi cei care sunt tot timpul pe drumuri, directorii si pasionatii de tehnologie avansata.

CITESTE SI:  Pentru ce problema au iesit doi astronauti din SSI in spatiu

Aceasta este o presupunere corecta, deoarece exista o piata pentru laptopuri ultra-usoare. Acesti utilizatori nu au neaparata nevoie de putere de calcul sau de mult spatiu de stocare, ci mai degraba isi folosesc PC-urile pentru comunicatii, multimedia si prezentari.

De asemenea, Lenovo promite o autonomie de o zi, dar autonomia difera de la om la om. Dar vei putea cel putin sa urmaresti multe seriale pe PC-ul ThinkPad, probabil timp de 8 sau 10 ore, dar numai testele vor putea confirma acest lucru.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Essential Phone poate fi dotat cu o camera modulara la 360 de grade

Avand in vedere ca acest laptop pliabil ThinkPad nu va fi disponibil in acest an, Lenovo nu a dezvaluit o multime de specificatii tehnice, cum ar fi procesorul final, cantitatea de RAM, spatiul de stocare si asa mai departe. Lenovo a creat o noua categorie de PC-uri – cele pliabile – si ar putea revolutiona industria PC-urilor. Laptopul pliabil ThinkPad va sosi in 2020.