Cum e primul joc al Twitch

Cum e primul joc al Twitch

Twitch a lansat un nou joc. Harmonix si acea companie au colaborat pentru a-l dezvolta si a fost dezvaluit pentru prima oara anul trecut.

Twitch Sings se lanseaza cu aproape 2000 de melodii si va primi melodii noi in timp. Jocul companiei se va conecta direct la conturile jucatorilor permitandu-le sa transmita jocul fara a fi nevoie un soft tert sau de echipamente suplimentare. Twitch Sings e inspirat de la numeroase stream-uri IRL care sunt populare pe site.

CITESTE SI:  VIDEO: O reclama a unei companii arata unde se duc datele tale nefolosite

Compania cunoscuta in primul rand pentru serviciul de streaming, a lansat primul sau joc dupa luni de testare. Twitch Sings este un joc de karaoke cu melodii construit pentru livestreaming.

Acesta este disponibil gratuit in intreaga lume si va permite jucatorilor sa-si prezinte practic talentul lor la cantat melodii in fata unei audiente globale.

Twitch Sings este disponibil gratuit pe PC-urile Windows. Acesta a fost anuntat de CEO-ul Twitch, Emmett Shear, la TwitchCon Europe si a fost initial dezvaluit la TwitchCon 2018 anul trecut in luna octombrie.

CITESTE SI:  La ce produse ar fi util lemnul metalic, un nou tip de material

Compania a dezvoltat acest joc in parteneriat cu Harmonix Music Systems. Twitch Sings are si un mod offline, in cazul in care nu vrei sa distrezi o audienta globala cu cantatul tau de melodii.

In ciuda acestui fapt, compania a dezvoltat acest joc de la zero pentru ca jucatorii sa implice un intreg canal  si practic sa cante pentru toata lumea.

CITESTE SI:  Se pare ca Pokemon GO este benefic pentru sanatatea ta mintala

Este posibil pentru streameri sa invite broadcasteri pentru duete, in timp ce spectactorii vor putea sa le ceara sa cante o melodie din peste 1000 disponibile in biblioteca.

De asemenea, spectatorii pot aplauda pentru a porni luminile de spectacol sau sa le dea jucatorilor provocari distractive, in timp ce canta melodiile lor preferate. Ramane sa vedem cat de mare succes va avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *