fbpx
Cum e noul TV 8K QLED al Samsung de 98 de inci

Cum e noul TV 8K QLED al Samsung de 98 de inci

Rezolutia 8K poate parea ceva prea mult. Dar, daca ii intrebi pe producatorii de TV-uri ca Samsung, acestia iti vor spune ca acei pixeli in plus merita.

Samsung Q900 QLED de 98 inci a fost dezvaluit la CES 2019 si este unul dintre cele mai mari TV-uri 8K anuntate pana acum. Q900 este la egalitate cu Sony Z9G de 98 de inci si-l depaseste pe cel OLED de 88 inci al LG. E mai mult ca sigur ca Samsung Q900 QLED nu va avea un pret mic.

4K este in prezent gata sa devina urmatoarea rezolutie standard, dar se pare ca Samsung trece de 4K si merge direct la 8K. Compania a dezvaluit recent mai multe TV-uri QLED cu rezolutie 8K care se bazeaza probabil pe lansarea TV-urilor de la IFA 2018.

CITESTE SI:  Foxconn vrea sa produca camere RED 8K mai ieftine

Noua gama de TV-uri QLED variaza de la un model de 65 de inci pana la un model urias Q900 de 98 de inci. Desi pretul nu a fost anuntat oficial, modelul de 85 de inci de anul trecut a fost estimat la un pret de 15.000 de dolari, asa ca nici nu vrem sa ne gandim ce pret ar putea avea modelul mai nou Q900 de 98 de inci.

CITESTE SI:  Ce luminozitate incredibila are noul ecran Micro-LED al Kyocera

E suficient sa spunem nu va avea un pret mic. Noile modele Samsung Q900 QLED vor fi propulsate de un cip Quantum Processor 8K. De asemenea, va fi folosita inteligenta artificiala pentru a creste rezolutia imaginilor la 8K, desi nu este clar cat de mult succes va avea astfel.

Cu toate acestea, avand in vedere ca continutul pentru aceasta rezolutie este rar, presupunem ca nu avem de ales si trebuie sa se bazam deocamdata pe inteligenta artificiala pentru a creste rezolutia la 8K.

CITESTE SI:  VIDEO: O imagine concept a lui Samsung Galaxy Note 8 arata uluitor

Noile TV-uri QLED Q900 vor veni si cu asistentul virtual Bixby – dat fiind faptul ca acestea sunt produse Samsung – si cu suport extins pentru Alexa si Google Assistant. Mai mult, conform unui anunt Samsung, aceste modele QLED vor primi si suport pentru iTunes Movies, TV Shows si AirPlay 2. TV-ul 8K QLED Samsung Q900 de 98 de inci se va dovedi de senzatie.