fbpx

Cum e noul monitor LG UltraFine al Apple si ce pret are

Cum e noul monitor LG UltraFine al Apple si ce pret are

Magazinul online al Apple pentru Statele Unite are acum un nou monitor LG UltraFine cu dimensiune de 27 de inci. Acesta se alatura celui cu dimensiunea de 23,7 inci si cu rezolutie 4K pe care compania Apple din Cupertino a inceput sa-l vanda in luna mai. Modelul nou cu rezolutie 5K de acum vine cu 14,7 milioane de pixeli.

Inainte ca Apple sa lanseze Pro Display, compania a inceput sa retraga LG UltraFine din magazinele sale. Acest lucru a condus la speculatia ca compania din Cupertino ar putea renunta la monitoarele LG in favoarea producerii propriilor monitoare iarasi.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noii ochelari inteligenti Spectacles cu doua camere

Cu toate acestea, dupa cum se pare, nu este cazul. Asta pentru ca Apple si-a aprovizionat magazinele cu noul UltraFine al LG. Daca esti in cautarea unui nou monitor cu rezolutie 5K, vei fi incantat sa afli ca Apple are monitorul LG UltraFine 5K de 27 de inci in magazinul sau online.

Acesta este un model 5K nou si va fi usor diferit fata de modelul anterior pe care Apple l-a vandut in trecut. Desi rezolutia si gama de culori raman cam la fel, exista unele modificari la conectivitate.

CITESTE SI:  Ce pagube ar fi cauzat trei indivizi acuzati de piraterie de film

Acum UltraFine 5K se poate conecta la dispozitive folosind USB-C (modelul anterior se conecta folosind Thunderbolt 3), ceea ce inseamna ca, in teorie, l-ai putea conecta la noul iPad Pro care a inlocuit portul Lightning in favoarea celui USB-C.

CITESTE SI:  Cum va impiedica Amazon vanzarea de produse contrafacute in Statele Unite

De asemenea, monitorul LG UltraFine 5K va veni cu trei porturi USB-C care suporta viteze de pana la 5GB pe secunda. In plus, va exista si o camera incorporata, un microfon si un set de difuzoare stereo pentru cei care prefera astfel de lucruri.

Noul monitor LG UltraFine 5K va avea un pret de 1300 de dolari, iar cine e interesat il poate cumpara prin intermediul magazinului online al companiei Apple din Cupertino.

Facebook