fbpx

Cum e noul browser Firefox Preview extrem de rapid al Mozilla

Cum e noul browser Firefox Preview extrem de rapid al Mozilla

Majoritatea utilizatorilor de dispozitive Android folosesc pur si simplu Google Chrome ca browser implicit pentru ca, ei bine, functioneaza. Cu toate acestea, exista o multime de browsere alternative pentru platforma Android, iar acum avem si navigatorul Firefox Preview al companiei Mozilla care e extrem de rapid.

Una dintre componentele principale care contribuie la o experienta buna de navigare este viteza. Daca un site necesita prea mult timp pentru incarcare, majoritatea oamenilor renunta si cauta un site alternativ.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea smartphone-ul OnePlus 6 cu tematica Avengers

Desi gazduirea web joaca un rol in viteza de incarcare a paginilor web, si browserul folosit este crucial pentru viteza incarcarii. Cei care pun pret mai mult pe viteza decat pe alte caracteristici, ar putea fi incantati sa afle ca Mozilla a anuntat recent un nou navigator mobil rapid care se numeste Firefox Preview.

Acesta e o versiune minimalizata care are doar partile esentiale din browserul Firefox obisnuit al Mozilla. De asemenea, accentul e pus pe confidentialitate si pe viteza.

CITESTE SI:  De ce Uber nu-si poate lansa serviciul de ride-sharing in Japonia

Conform Mozilla, Firefox Preview va fi de doua ori mai rapid decat browserul sau obisnuit. Pe langa viteza, exista un accent pus pe confidentialitate, protectia la urmarire fiind activata in mod implicit.

Aceasta nu este prima incercare a Mozilla de a crea navigatoare axate pe confidentialitate. Compania Mozilla a lansat anterior browserul Focus, dar mai tarziu si-a dat seama ca utilizatori nu vor doar confidentialitate, ci si o experienta de navigare deplina si sa fie extrem de rapid.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat platforma GIPHY

Asa ca in cele din urma a creat browserul Firefox Preview. In prezent, navigatorul Firefox Preview extrem de rapid e disponibil pentru testare beta pentru dispozitivele Android. Compania Mozilla a anuntat ca are de gand sa lanseze o versiune publica a Firefox Preview la toamna.