Cum e casca VR HTC Vive Focus Plus si ce pret are

Cum e casca VR HTC Vive Focus Plus si ce pret are

HTC a anuntat acum scurt timp ca va vinde casca autonoma VR Vive Focus Plus incepand cu data de 15 aprilie. Aceasta casca, fiind autonoma, nu are nevoie sa fie legata printr-un cablu de un smartphone sau un PC. Vanzarile vor incepe in 25 de piete din lume si vor fi suportate 19 limbi.

In luna februarie, compania taiwaneza HTC a anuntat casca de realitate virtuala (VR) Vive Focus+. Cei care se intrebau cand se va vinde aceasta casca vor fi incantati sa afle ca compania HTC a anuntat ca Vive Focus Plus va putea fi cumparata incepand cu luna aprilie la un pret de 800 de dolari.

CITESTE SI:  iPhone SE 2 - smartphone-ul surprinzator cu pret si specificatii surprinzatoare

Potrivit presedintelui HTC China, Alvin Wang Graylin, “Odata cu dezvaluirea acestor caracteristici imbunatatite pentru Vive Focus Plus, industria VR avanseaza cu aceasta noua generatie de dispozitive VR de inalta calitate si de sine statatoare. Suntem incantati sa putem oferi numeroase experiente si intrebuintari la VEC, acolo unde se prezinta o oportunitate incredibila pentru Vive Focus+ si pentru intreaga categorie VR”.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul Galaxy S10 mai ieftin al Samsung

Pentru cei care nu stiu, HTC Vive Focus Plus este varianta enterprise a dispozitivului normal. In timp ce castile VR sunt destinate in mod obisnuit gamerilor, HTC a decis ca Vive Focus+ sa fie destinata utilizatorilor enterprise (din companii).

Va exista o pereche de controlere care vor creste precizia atunci cand sunt folosite in simulari medicale, de exemplu. Casca va include, de asemenea, o licenta enterprise care va oferi utilizatorilor acces la aproximativ 250 de aplicatii Vive Waze.

CITESTE SI:  Google detine acum oficial Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com

De asemenea, va exista o functie multi-mode care iti permite sa-ti transformi casca HTC intr-un hub VR care preia continut din mai multe surse, cum ar fi PC-uri, smartphone-uri, console si asa mai departe. Ramane sa vedem exact cum va fi acel dispozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *