fbpx

Cum e bagajul inteligent Kabuto cu care vei vrea sa calatoresti

Cum e bagajul inteligent Kabuto cu care vei vrea sa calatoresti

Compania franceza Kabuto lanseaza o campanie pe Kickstarter pentru a doua generatie a bagajului sau inteligent. Daca te gandesti la valize inteligente, e posibil sa-ti imaginezi o valiza cu un pachet de baterii. Si chiar asa e. Cu alte cuvinte, acestea nu sunt atat de inteligente. Dar compania franceza Kabuto vrea sa schimbe asta.

Valizele si bagajele sunt mai mult decat niste genti in care oamenii isi pastreaza hainele cand calatoresc. De-a lungul anilor, am vazut cum companiile incearca sa imbunatateasca aceste bagaje, pentru a fi mai inteligente.

CITESTE SI:  De ce Microsoft n-ar dori porturi Thunderbolt 3 pentru PC-urile sale

De exemplu, am vazut cum compania Rimowa a venit cu etichete digitale pentru bagaje. De asemenea, am vazut cum unele companii au produs bagaje care te pot urma, in loc sa fie nevoie sa le cari dupa tine.

Acum se pare ca, pe Kickstarter, a fost lansata o noua valiza, iar aceasta se numeste Kabuto. Desi la suprafata Kabuto arata ca o valiza obisnuita, in interior este inteligenta.

CITESTE SI:  VIDEO: Unde ar putea fi folositi robotii dubluri pentru cascadorii ai Disney

De exemplu, una dintre caracteristicile valizei Kabuto este ca vine cu o incuietoare cu senzor de amprente incorporat, pentru un plus de siguranta.

Exista, de asemenea, un incarcator incorporat in valiza, pentru a-ti putea incarca gadgeturile din mers, cum ar fi dispozitivele mobile. Bateria este una de 10.000mAh, ceea ce inseamna ca bagajul inteligent Kabuto este sigur pentru luat in zboruri si ar trebui sa fie suficienta pentru a-ti incarca smartphone-ul cel putin de doua ori.

CITESTE SI:  HP dezvaluie noi laptopuri EliteBook care vin cu ceva foarte util

Daca exista un lucru care ii lipseste acestui bagaj inteligent Kabuto, acela ar fi sistemul de urmarire incorporat pentru a tine evidenta valizelor, dar acest aspect e doar unul minor. Daca esti interesat de valiza, o poti sustine pe Kickstarter. Creatorii sai promit sa o livreze inainte de Craciunul acestui an.