fbpx

Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

YouTube si-a lansat aplicatia oficiala pentru consola de jocuri Nintendo Switch. Aceasta este cea de-a doua aplicatie video majora care a fost lansata pe aceasta consola de jocuri.

S-a spus saptamana trecuta ca softul oficial YouTube ar putea sosi in sfarsit pe consola Nintendo Switch. Multi credeau ca acesta ar fi trebuit sa fie deja pe Switch pana acum, avand in vedere ca YouTube este cea mai importanta sursa de clipuri video online.

CITESTE SI:  Ce pret are mouse-ul de gaming inovator Razer Viper cu butoane optice

Dar nu s-a intamplat, pana acum. Asteptarea a luat sfarsit pentru proprietarii de Nintendo Switch, avand in vedere ca s-a confirmat ca aplicatia oficiala a sosit pe aceasta consola de jocuri.

Nintendo Switch nu are prea multe softuri video. YouTube este cea de-a doua astfel de aplicatie pentru aceasta consola. Hulu e prima si a sosit in luna noiembrie a anului trecut.

Aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch ofera acces la toate clipurile video ale platformei. Trebuie doar sa te loghezi in contul tau Google pentru a accesa biblioteca de clipuri video, abonamentele si recomandarile.

CITESTE SI:  MyLiFi este o lampa LED care ofera internet calculatorului tau

De asemenea, va fi posibila redarea bibliotecii Movies Anywhere pe dispozitiv. Mai mult, varianta oficiala pentru consola de jocuri a companiei japoneze are deja suport pentru clipuri video 360 de grade.

Aplicatia oficiala poate fi controlata folosind joystick-ul stang si butoanele principale, in timp ce ecranul tactil permite controlul partial in modul portabil.

CITESTE SI:  HP lanseaza primul lor Chromebook touchscreen de 11 inch

Asta pentru ca nu este posibil sa glisezi in sus si in jos pe touchscreen pentru a naviga in aplicatie. Dar cel putin YouTube primeste suport touchscreen partial in modul portabil, pentru ca Hulu nu are niciun fel de suport touchscreen. Softul oficial de YouTube pentru consola Nintendo Switch este acum disponibil in mod gratuit de pe Nintendo eShop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *