fbpx

Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

YouTube si-a lansat aplicatia oficiala pentru consola de jocuri Nintendo Switch. Aceasta este cea de-a doua aplicatie video majora care a fost lansata pe aceasta consola de jocuri.

S-a spus saptamana trecuta ca softul oficial YouTube ar putea sosi in sfarsit pe consola Nintendo Switch. Multi credeau ca acesta ar fi trebuit sa fie deja pe Switch pana acum, avand in vedere ca YouTube este cea mai importanta sursa de clipuri video online.

CITESTE SI:  Ce autonomie incredibila au aceste casti wireless de gaming

Dar nu s-a intamplat, pana acum. Asteptarea a luat sfarsit pentru proprietarii de Nintendo Switch, avand in vedere ca s-a confirmat ca aplicatia oficiala a sosit pe aceasta consola de jocuri.

Nintendo Switch nu are prea multe softuri video. YouTube este cea de-a doua astfel de aplicatie pentru aceasta consola. Hulu e prima si a sosit in luna noiembrie a anului trecut.

Aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch ofera acces la toate clipurile video ale platformei. Trebuie doar sa te loghezi in contul tau Google pentru a accesa biblioteca de clipuri video, abonamentele si recomandarile.

CITESTE SI:  Edge va ramane intotdeauna browserul implicit pe Windows 10 S

De asemenea, va fi posibila redarea bibliotecii Movies Anywhere pe dispozitiv. Mai mult, varianta oficiala pentru consola de jocuri a companiei japoneze are deja suport pentru clipuri video 360 de grade.

Aplicatia oficiala poate fi controlata folosind joystick-ul stang si butoanele principale, in timp ce ecranul tactil permite controlul partial in modul portabil.

CITESTE SI:  Asia Express - show TV cu coprezentatori mediocri

Asta pentru ca nu este posibil sa glisezi in sus si in jos pe touchscreen pentru a naviga in aplicatie. Dar cel putin YouTube primeste suport touchscreen partial in modul portabil, pentru ca Hulu nu are niciun fel de suport touchscreen. Softul oficial de YouTube pentru consola Nintendo Switch este acum disponibil in mod gratuit de pe Nintendo eShop.