fbpx

Cum creste Apple sansele clientilor de a obtine un Apple Card

Cum creste Apple sansele clientilor de a obtine un Apple Card

Compania din Cupertino, Statele Unite chiar isi doreste sa le ofere clientilor sai un Apple Card, dar problema e ca unii dintre ei pot fi respinsi. Insa acum compania doreste sa le creasca sansele, printr-un nou program pe care l-a creat.

Atunci cand aplica pentru un card de credit, e nevoie de anumite verificari pentru a se asigura ca clientii sunt eligibili pentru asta. Acest lucru inseamna ca, in functie de situatie, s-ar putea sa fii sau sa nu fii eligibil.

CITESTE SI:  Noile placi grafice NVIDIA ultra-performante pentru laptopurile de gaming

Exista un proces similar si atunci cand vine vorba despre Apple Card, iar unii clienti ar putea fi respinsi. Cu toate acestea, se pare ca compania Apple din Statele Unite chiar doreste sa le ofere clientilor sai un Apple Card, asa ca intre timp a lansat programul “Path to Apple Card”.

Acesta este un program intins pe 4 luni in care clientii pot urma anumiti pasi pentru a fi mai eligibili. De asemenea, vor fi informati cu privire la motivele pentru care ar putea fi respinsi.

CITESTE SI:  Sony ar putea lansa un sistem de taxi cu inteligenta artificiala

In general, nu exista nimic special pe care aplicantii respinsi il pot face. Printre aceste lucruri se numara stergerea soldurilor scadente din conturile lor, efectuarea platilor in timp util, precum si reducerea datoriilor sau imprumuturilor personale existente.

Programul va arata, de asemenea, pasii specifici pe care clientii ii pot urma pentru a-si imbunatati evaluarea, astfel incat, la sfarsitul celor patru luni, sa fie invitati sa depuna iar solicitarea pentru Apple Card.

CITESTE SI:  Cum au fost arestati pe nedrept niste atacatori angajati de statul Iowa

Desigur, la sfarsitul programului “Path to Apple Card” inca nu exista nicio garantie ca vor fi aprobati. Insa, datorita faptului ca clientii sunt informati cu privire la pasii necesari pentru a-si imbunatati scorurile de credit, acest lucru ar trebui, in teorie, sa le imbunatateasca sansele.