fbpx

Cum au incercat niste chinezi inventivi sa fure piese de iPhone dintr-o fabrica din China

Cum au incercat niste chinezi inventivi sa fure piese de iPhone dintr-o fabrica din China

Wayne Ma de la The Information a publicat o poveste interesanta despre masurile pe care compania Apple din Cupertino le ia pentru a preveni ca piese si produse noi nelansate precum iPhone-urile sa fie furate din fabrici din lantul sau de aprovizionare din China.

Toate companiile au propriile lor tehnologii proprietare care determina ca produsele lor sa fie unice. Apple nu este o exceptie, iar compania lucreaza nonstop pentru a impiedica divulgarile neoficiale de informatii.

Dar se pare ca, la un moment dat, a existat un incident care a avut loc intr-o fabrica din China si care merita propriul sau film. Conform unei stiri de The Information, ca urmare a divulgarii neoficiale de informatii despre iPhone 5c in 2013, Apple a format mai tarziu o echipa de securitate denumita “New Product Security” si care trebuia sa monitorizeze securitatea la unii dintre cei mai importanti furnizori ai Apple in China.

CITESTE SI:  Motivul pentru care productia consolei de jocuri Nintendo New 3DS a luat sfarsit

Unul dintre incidentele pe care echipa de securitate le-a descoperit – si care arata cat de departe pot merge unii pentru a fura piese de iPhone – a fost faptul ca unii lucratori chinezi dintr-o fabrica din China au incercat sa sape un tunel in coltul unei incaperi.

CITESTE SI:  Lovitura puternica pentru ZTE de la guvernul Statelor Unite, dar compania intentioneaza sa se impotriveasca

Acest tunel a fost ascuns in spatele unei masinarii mari din acea fabrica din China. Lucratorii chinezi din fabrica din China sperau ca tunelul le va oferi o iesire prin care puteau strecura piesele de iPhone pe care le furau.

De parca aceasta poveste despre furtul de piese de iPhone nu era destul de nebuneasca, se spune ca echipa de securitate a Apple a descoperit si ca lucratorii chinezi din fabrica din China au incercat sa fure ascuzand piese de iPhone in pantofi, curele, lenjerie de corp si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum iti pastreaza Google confidentialitatea

Nu e niciun secret ca compania Apple e destul de stricta atunci cand vine vorba despre furturile de piese de iPhone si divulgarile neoficiale de informatii. Dar, pe baza furturilor de piese de iPhone pe care le-a descoperit in ultimii ani in fabricile din China, se pare ca compania Apple din Cupertino trebuie sa depuna mai multe eforturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *