fbpx

Cum au fost identificati tinerii mascati care si-au vandalizat scoala

Cum au fost identificati tinerii mascati care si-au vandalizat scoala

Patru tineri mascati din Maryland, Statele Unite, au fost acuzati pentru vandalizarea scolii lor cu cuvinte si imagini rasiste si antisemite, cu doar cateva zile inainte de absolvirea liceului de anul trecut.

Tinerii care au vandalizat institutia de invatamant au putut fi identificati chiar daca purtau masti cand au fost filmati de camera de supraveghere noaptea. Asta pentru ca telefoanele tinerilor care au vandalizat scoala s-au autentificat automat la WiFi cand au ajuns in apropierea scolii.

CITESTE SI:  VIDEO: Armata Statelor Unite vrea sa poata printa 3D drone la cerere

Exista multi infractori care cred ca punerea unei masti pentru a-si ascunde infatisarea e cheia pentru a nu fi identificati. Cu toate acestea, uneori exista anumite indicii care le lasa in urma si care pot duce la identificarea si arestarea lor.

Cum e cazul unui grup de tineri din Maryland care au fost recent acuzati de vandalism. Tinerii mascati si-au vandalizat scoala punand pe ziduri cuvinte si imagini necorespunzatoare, cu cateva zile inainte de absolvirea liceului.

CITESTE SI:  Pana cand majoritatea angajatilor Google vor lucra de la distanta

Acestia au fost surprinsi de camera, dar ei credeau ca au fost suficient de inteligenti purtand masti pentru a evita identificarea lor. Din pacate pentru ei, se pare ca telefoanele lor i-au dat de gol din cauza autentificarii automate WiFi.

Pentru a se conecta la reteaua WiFi a scolii, elevii trebuie sa se autentifice cu telefoanele lor cu un ID unic. Acest lucru le permite telefoanelor sa se conecteze automat la reteaua WiFi atunci cand ajung in apropiere.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce preturi au boxele inteligente cu Alexa ale Marshall

Acest lucru i-a dat de gol cand tinerii mascati erau ocupati cu vandalizarea scolii. Reteaua a inregistrat 4 dintre telefoanele lor conectandu-se automat la reteaua WiFi in jurul orei 23:35 pe data de 23 mai 2018.

Astfel, acestia au fost identificati de administratorii scolii. Tinerii au intre timp acuzati de vandalism si condamnati la serviciu comunitar si la mai multe saptamani la inchisoare.