fbpx

Cum asigura noul browser Opera o confidentialitate sporita pe internet

Cum asigura noul browser Opera o confidentialitate sporita pe internet

Opera nu doreste sa lipseasca de la miscarea in masa cu pastrarea confidentialitatii, asa ca pregateste un nou browser care asigura o confidentialitate sporita pentru utilizatorii de internet.

In plus, promite ca va oferi cu acel browser o viteza la internet mai ridicata. Noul browser lansat Opera 64 vine cu un blocator de urmarire care impiedica urmarirea utilizatorilor pe internet.

Intrucat incepem sa vedem cum confidentialitatea noastra online e erodata din ce in ce mai mult prin instrumente de supraveghere, colectare de date si de bresele de date, cu siguranta multi oameni sunt mai mult decat dornici sa-si pastreze confidentialitatea care le-a ramas.

CITESTE SI:  Tim Cook: Apple lucreaza la dispozitive care vor aparea abia in anii 2020

Daca confidentialitatea este un motiv de ingrijorare urias pentru tine atunci cand navighezi pe internet, atunci cel mai nou browser al companiei, Opera 64, ar putea merita sa fie incercat.

In Opera 64, compania a realizat cateva modificari importante la navigatorul sau si la modul in care gestioneaza urmarirea. Va fi inclus in browserul Opera 64 un nou blocator de urmarire care, atunci cand este combinat cu blocatorul de anunturi incorporat, nu numai ca va pastra informatiile private, dar va duce si la accelerarea navigarii pe internet, datorita faptului ca se colecteaza mai putine date despre utilizator.

CITESTE SI:  Google lucreaza cu guvernul din Vietnam pentru inlaturarea continutului toxic

Desigur, cat de rapida va fi experienta de navigare va depinde de site-ul web si de conexiunea ta la internet, dar aceasta solutie pentru confidentialitate ar trebui sa creasca viteza de navigare pe Opera 64.

CITESTE SI:  Sony ii cere Google sa includa optiunea de reboot in Android

De asemenea, utilizatorii vor putea dezactiva in browserul Opera 64 blocatoarele pe anumite site-uri daca ei prefera asta. Desi compania exista de o vreme destul de lunga, in ultimii ani aceasta si-a creat o reputatie prin abordarea problemelor legate de confidentialitatea pe internet. De exemplu, a lansat aplicatii VPN gratuite si a si incorporat un VPN in browserul sau.