Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Primul smartphone pliabil al Samsung ar putea deveni in curand realitate la Conferinta Dezvoltatorilor Samsung. Compania nu prea a tinut secret proiectul, iar CEO-ul DJ Koh a vorbit pe indelete despre smartphone-ul pliabil in interviuri anterioare.

Avand in vedere ca mai este putin pana la acel eveniment, Samsung Mobile si-a schimbat imaginile de profil de pe majoritatea conturilor sale de social media pentru a indica faptul ca noul telefon e aproape.

Se asteapta ca, la Conferinta Dezvoltatorilor Samsung care va avea loc pe 7 noiembrie, compania va dezvalui smartphone-ul sau pliabil. Nimic oficial nu a fost anuntat inca, dar compania continua sa promoveze acel smartphone pliabil.

CITESTE SI:  Facebook are cate un cont fals sau duplicat pentru aproape fiecare persoana din Statele Unite

Recent, a efectuat unele modificari la imaginea Samsung Mobile de pe Facebook. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, imaginea a fost modificata pentru ca sigla companiei sa fie pliata.

Probabil ca toate astea sunt pentru dezvaluirea oficiala a acelui telefon Samsung. Conferinta va avea loc mai tarziu in aceasta saptamana, asa ca ar trebui sa avem informatiile oficiale destul de curand.

Dar trebuie remarcat faptul ca dezvaluirea nu inseamna neaparat o lansare. Conform stirilor, compania ar putea dezvalui telefonul, dar ar putea fi doar un prototip functional care va arata cat de mult a evoluat compania si care le va oferi clientilor o idee cu privire la cum ar trebui sa arate dispozitivul final.

CITESTE SI:  Ce probleme de natura legala are Apple in Japonia

O stire de Bloomberg de saptamana trecuta chiar a indicat ca smartphone-ul pliabil al companiei ar putea fi disponibil abia in trimestrul 2 al anului 2019, ceea ce inseamna ca fanii mai au de asteptat.

Intre timp, se pare ca Samsung nu va fi prima companie care lanseaza un smartphone pliabil. Aceasta onoare i-a revenit producatorului Royole care recent a dezvaluit propriul sau smartphone pliabil, FlexPai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *