Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Primul smartphone pliabil al Samsung ar putea deveni in curand realitate la Conferinta Dezvoltatorilor Samsung. Compania nu prea a tinut secret proiectul, iar CEO-ul DJ Koh a vorbit pe indelete despre smartphone-ul pliabil in interviuri anterioare.

Avand in vedere ca mai este putin pana la acel eveniment, Samsung Mobile si-a schimbat imaginile de profil de pe majoritatea conturilor sale de social media pentru a indica faptul ca noul telefon e aproape.

Se asteapta ca, la Conferinta Dezvoltatorilor Samsung care va avea loc pe 7 noiembrie, compania va dezvalui smartphone-ul sau pliabil. Nimic oficial nu a fost anuntat inca, dar compania continua sa promoveze acel smartphone pliabil.

CITESTE SI:  Primul proiector 4K al LG are un pret urias

Recent, a efectuat unele modificari la imaginea Samsung Mobile de pe Facebook. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, imaginea a fost modificata pentru ca sigla companiei sa fie pliata.

Probabil ca toate astea sunt pentru dezvaluirea oficiala a acelui telefon Samsung. Conferinta va avea loc mai tarziu in aceasta saptamana, asa ca ar trebui sa avem informatiile oficiale destul de curand.

CITESTE SI:  Andy Rubin se scuza pentru harababura emailurilor Essential

Dar trebuie remarcat faptul ca dezvaluirea nu inseamna neaparat o lansare. Conform stirilor, compania ar putea dezvalui telefonul, dar ar putea fi doar un prototip functional care va arata cat de mult a evoluat compania si care le va oferi clientilor o idee cu privire la cum ar trebui sa arate dispozitivul final.

CITESTE SI:  Au aparut laptopuri ASUS si HP cu cipuri Snapdragon 835 de la Qualcomm

O stire de Bloomberg de saptamana trecuta chiar a indicat ca smartphone-ul pliabil al companiei ar putea fi disponibil abia in trimestrul 2 al anului 2019, ceea ce inseamna ca fanii mai au de asteptat.

Intre timp, se pare ca Samsung nu va fi prima companie care lanseaza un smartphone pliabil. Aceasta onoare i-a revenit producatorului Royole care recent a dezvaluit propriul sau smartphone pliabil, FlexPai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *