fbpx

Cum arata acumulatorul improvizat creat de un tanar din Malaezia

Cum arata acumulatorul improvizat creat de un tanar din Malaezia

Mai intai o incuietoare RFID, acum un acumulator powerbank improvizat. Cei din Malaezia par sa fie buni inovatori si tehnicieni. Cand un tanar din Malaezia a dorit un acumulator improvizat de tip powerbank, dar nu si-l putea permite, cineva s-a oferit sa-i construiasca unul improvizat.

Nu prea arata ca fiind unul foarte sigur, dar important e ca functioneaza. Tanarul a dezvaluit creatia pe Twitter si a spus ca persoana care a creat acumulatorul improvizat va realiza in viitorul apropiat mai multe imbunatatiri pentru acesta.

CITESTE SI:  Foxconn incearca sa achizitioneze compania Belkin la un pret de 866 de milioane de dolari

Tehnologia poate fi costisitoare, motiv pentru care companii precum Xiaomi infloresc. Acestea creeaza produse la preturi foarte accesibile care altfel ar costa mult mai mult.

Cu toate acestea, chiar si asa exista unele situatii in care unii oameni nu-si pot permite anumite lucruri. Un astfel de caz provine din Malaezia. Cazul a fost dezvaluit pe Twitter de un tanar.

Un tanar din Malaezia a scris pe Twitter ca o ruda apropiata i-a construit un acumulator improvizat powerbank pentru ca nu-si putea permite sa cumpere unul.

CITESTE SI:  Facebook si Instagram nu pot fi accesate de multi utilizatori

“Doream un acumulator, dar nu mi-l puteam permite. Iata ce a construit pentru mine! Un acumulator improvizat. Sunt foarte recunoscator pentru asta. Mai tarziu ii voi cumpara ceva de la McDonald’s, asa cum i-am promis”, a spus tanarul din Malaezia.

Nu este chiar cel mai elegant proiect pe care l-am vazut, dar pare sa functioneze, iar asta e ceea ce conteaza. Dar nu e clar exact cum a fost creat acesta.

CITESTE SI:  Cum a fost adus la viata acel T-Rex din pagina offline a Google Chrome

Desigur, ramane de vazut cat de sigur e acest acumulator improvizat, dar gestul acelei rude a tanarului din Malaezia este de laudat. Acest lucru arata ca ruda tanarului din Malaezia (cam de aceeasi varsta cu el) pare sa se priceapa la electronice si ca ar trebuie sa mearga pe acest drum in continuare.

Facebook