fbpx
Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

Compania Apple din Cupertino intentioneaza sa lanseze iPhone-uri cu o camera 3D mai puternica, anul viitor. Acest lucru evidentiaza explorarea mai amanuntita a realitatii augmentate, potrivit oamenilor familiarizati cu planurile.

Una dintre modalitatile prin care tehnologia Face ID pentru iPhone-uri a Apple intrece rivalii este faptul ca foloseste un sistem de camera care masoara chipul utilizatorului pentru a determina daca este real sau o fotografie.

Acest lucru se realizeaza prin proiectarea unei serii de puncte invizibile cu ochiul liber care captureaza informatii de adancime pentru camera Face ID a iPhone-ului. Cu toate acestea, se pare ca in 2020 compania Apple din Cupertino ar putea implementa o versiune mai avansata a sistemului de camera Face ID pentru iPhone-uri.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi detectata insuficienta renala cu 48 de ore inainte de a avea loc

Intr-o stire de Bloomberg aflam ca, in 2020, Apple va folosi camere Face ID 3D cu tehnologie laser pentru iPhone-uri si iPad-uri. Utilizarea laserului va duce la o mai buna detectare a profunzimii de camp, lucru care la randul sau ar trebui sa contribuie la un efect de ceata mai bun in modul portret.

CITESTE SI:  Au aparut specificatiile a doua flagship-uri Windows

De asemenea, ar duce la caracteristici imbunatatite de realitate augmentata pentru iPhone-uri. Stirea sustine ca aceasta camera Face ID imbunatatita ar putea debuta mai intai pe tableta iPad Pro a Apple care ar putea sosi la inceputul anului 2020.

Acest lucru este interesant, deoarece de obicei e invers. Adica de obicei compania Apple din Cupertino lanseaza mai intai caracteristici pe iPhone inainte de a le lansa pe iPad (cum ar fi Touch ID si Face ID).

CITESTE SI:  Proiectul Tango al Google se va inchide pe data de 1 martie 2018

De asemenea, dat fiind faptul ca iPad-urile companiei Apple nu sunt cu adevarat dispozitivele obisnuite pentru capturarea fotografiilor, acest lucru indica faptul ca acea caracteristica a camerei imbunatatite ar putea fi promovata ca instrument de realitate augmentata. Tratati aceste informatii cu precautie pentru moment, deoarece suntem inca destul departe de anul 2020.