fbpx

Cum ar putea fi smartwatch-ul LG cu camera modulara

Cum ar putea fi smartwatch-ul LG cu camera modulara

Consensul de la primul Samsung Gear este faptul ca un smartwatch nu are nevoie de un obiectiv de camera. Stim asta pentru ca Samsung nu a pus camera in niciun alt dispozitiv purtabil dupa primul Samsung Gear.

Ca sa fim cinstiti, unele ceasuri inteligente pentru cei mici au camere, dar astfel de dispozitive sunt rare. Interesant e faptul ca lucrurile s-ar putea schimba in viitorul nu foarte indepartat, datorita companiei LG.

In ziua de azi pare ca totul are camera, dar exista un dispozitiv care inca nu vine cu asa ceva – si anume smartwatch-ul. Nu exista aproape deloc smartwatch-uri cu obiectivi, dar, conform unui brevet recent descoperit de LetsGoDigital, se pare ca LG ar putea cocheta cu ideea unui astfel de dispozitiv.

CITESTE SI:  De ce Apple ar putea dona 1000 de smartwatch-uri Apple Watch

Brevetul descrie un smartwatch LG cu caracteristici modulare, iar unul dintre module ar putea fi camera modulara. Aceasta este integrata in cureaua ceasului inteligent LG, iar intr-o imagine se poate vedea ca aceasta poate fi atasata si inlaturata dupa cum doresti din curea.

CITESTE SI:  De ce tastaturile terte primesc acces complet pe iOS 13, desi nu ai oferit permisiunea

Asta inseamna ca, in eventualitatea in care camerele sunt interzise, utilizatorii o pot inlatura cu usurinta. Potrivit LG, una dintre intrebuintarile obiectivului modular din smartwatch ar putea fi scanarea codurilor de bare ale produselor.

De exemplu, utilizatorii pot merge la cumparaturi si sa scaneze codul de pare al unui produs pentru a afla daca exista vreo promotie pentru produsul pe care il cauta.

CITESTE SI:  Foxconn ii opreste pe elevii stagiari sa lucreze ilegal peste program pentru iPhone X

De asemenea, cei de la LG isi imagineaza cum camera smartwatch-ului ar putea fi folosita ca instrument de sanatate care poate analiza compozitia produselor alimentare pentru a afla cat de multe calorii au.

Deci daca incerci sa tii o dieta cu deficit caloric, acest smartwatch LG ar putea fi util. Desi ne imaginam ca utilizarea smartphone-ului este la fel de buna.