fbpx

Cum ar putea fi primul smartphone pliabil al Sony, Xperia F

Cum ar putea fi primul smartphone pliabil al Sony, Xperia F

In ciuda dezastrului lansarii lui Samsung Galaxy Fold, multe companii au de gand sa lanseze smartphone-uri pliabile in viitorul apropiat. Acum aflam ca si Sony ar putea fi una dintre acele companii, iar acest lucru are logica.

Zvonul a fost publicat de reteaua de telefonie mobila chineza CNMO, dar nu a mentionat surse specifice. CNMO sustine ca Sony va lansa in viitor ceva ce se numeste Xperia F. Dispozitivul ar putea folosi un ecran OLED produs de Samsung si va pastra un raport de aspect de 21:9.

CITESTE SI:  Pentru ce fel de hack-uri ii va alerta G Suite pe administratori

Ar putea lansa Sony un smartphone pliabil? Un zvon din China asta pare sa indice. In ciuda faptului ca Sony iese de pe toate pietele de smartphone-uri in afara de patru piete, se crede ca compania ar putea lansa primul sau smartphone pliabil sub brandul Xperia F.

Conform unor informatii din China, e posibil ca Sony va lansa primul sau smartphone pliabil in 2020 si ca se va numi Xperia F. F-ul poate veni de la cuvantul “foldable” (pliabil).

CITESTE SI:  Motivul pentru care avionul Boeing 737 Max s-ar fi prabusit in Indonezia

De asemenea, se presupune ca dispozitivul Xperia F va folosi un ecran flexibil OLED de la Samsung, probabil acelasi ecran gasit pe propriul smartphone pliabil al Samsung, Galaxy Fold.

Se zvoneste ca compania Sony va pastra accentul pe ecranele inalte pe care l-am vazut la telefoanele sale recente. Se spune ca ecranul va avea un raport de aspect de 21:9, acelasi ca cel al telefonului Xperia 1.

CITESTE SI:  Ce vulnerabilitate serioasa repara un update pentru Internet Explorer

Nu e clar daca dispozitivul va avea aceeasi rezolutie 4K UHD ca Xperia 1. Cu toate acestea, ceea ce poate oferi e suportul 5G care va fi oricum destul de obisnuit pentru dispozitivele de varf pana in 2020.

Niciuna dintre aceste informatii despre smartphone-ul pliabil Xperia F nu a fost confirmata oficial sau dezvaluita de compania japoneza Sony pana in acest moment, asa ca tratati-le cu o doza de precautie.