fbpx

Cum ar putea fi aplicatia oficiala Spotify pentru Apple Watch

Cum ar putea fi aplicatia oficiala Spotify pentru Apple Watch

Spotify testeaza acum o aplicatie oficiala pentru Apple Watch. Testerii beta ai aplicatiei Spotify oficiale pentru iOS au inceput sa primeasca acces la versiunea pentru smartwatch-ul companiei din Cupertino.

Se pare ca Spotify va lansa in curand aplicatia sa oficiala pentru Apple Watch, dar probabil fara suportul offline care ar permite abonatilor Premium sa sincronizeze melodiile la smartwatch-ul companiei din Cupertino si sa le asculte fara sa existe un iPhone prin apropiere.

Ai crede ca, daca Spotify este disponibil pentru dispozitivele iOS de atat de mult timp si ca Apple Watch exista de mai multi ani, o aplicatie oficiala pentru smartwatch-ul Apple ar fi trebuit sa fie lansata pana acum.

CITESTE SI:  De ce Statele Unite sunt de acord sa ridice interdictia care zdruncina ZTE din temelii

Asa cum multi utilizatori stiu pana acum, nu este cazul. Cel putin pana acum. Spotify a inceput recent sa testeze o aplicatie oficiala pentru Apple Watch cu testeri beta de la versiunea pentru iPhone care au inceput sa primeasca acces la versiunea pentru smartwatch a softului.

CITESTE SI:  VIDEO: Politia olandeza incepe sa foloseasca vulturi pentru a dobora dronele

Intr-o declaratie emisa de Spotify cu privire la testarea softului Apple Watch, compania a precizat, “Testam mereu noi produse si experiente, dar nu avem informatii de impartasit in acest moment”.

Pana acum pe baza testelor, se pare ca aplicatia oficiala pentru Apple Watch e destul de simpla si ca in cea mai mare parte poate fi folosita ca modalitate alternativa de a controla redarea muzicii.

Acest lucru nu e neaparat un lucru rau, avand in vedere ca suntem siguri ca multi utilizatori vor aprecia ca pot controla redarea fara sa fie nevoie sa-si scoata telefoanele tot timpul.

CITESTE SI:  Robotul bitPaintr se bazeaza pe inteligenta artificiala pentru a face portrete

Nu este clar daca vor fi aduse mai multe functionalitati aplicatiei oficiale pe langa controlul redarii, cum ar fi suport pentru redare offline de muzica pentru utilizatorii Spotify Premium, o caracteristica care probabil va fi la indemana in acele momente in care nu vrei sa-ti iei smartphone-ul cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *