fbpx

Cum ar fi util schimbul de mesaje intre utilizatorii Facebook Messenger si cei WhatsApp

Cum ar fi util schimbul de mesaje intre utilizatorii Facebook Messenger si cei WhatsApp

Facebook detine Facebook Messenger si WhatsApp. Conform unor informatii, aceasta companie s-a gandit sa implementeze mesagerie cross-platform, utilizatorii putandu-si trimite mesaje unii altora de pe aceste platforme diferite.

Compania FB din Statele Unite detine in prezent cateva metode de comunicare. Are Facebook Messenger, WhatsApp si Instagram, toate permitand utilizatorilor sa trimita mesaje.

Cu toate acestea, conform unei stiri de WABetaInfo, se pare ca compania FB din SUA are in vedere mesageria cross-platform. Adica utilizatorii Facebook Messenger ar putea comunica cu utilizatorii WhatsApp prin mesaje.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea detecta daca ai avut un accident auto

Conform descoperirii celor de la WABetaInfo: “In urma referintelor enumerate, FB poate intelege daca un contact WhatsApp e blocat, sunetele pentru notificarile push, detaliile unui chat (care include informatii particulare precum numarul de telefon al contactului, contorul de mesaje sau daca chatul este arhivat…), dar nu si continutul acestuia, membrii unui anumit grup si imaginile de profil ale contactilor”.

CITESTE SI:  Netflix are mai multi abonati decat abonatii la cablu TV din Statele Unite

Desi nu se mentioneaza in mod explicit mesageria cross-platform, aceasta descoperire pare sa indice ca compania americana pune bazele acestui lucru.

Daca acest lucru e adevarat iar FB are de gand sa dezvolte mesagerie cross-platform pentru utilizatori Facebook Messenger si WhatsApp, aceasta caracteristica de mesaje cross-platform va fi una utila. Acest lucru ar reduce numarul de aplicatii de mesagerie de care avem nevoie, ceea ce va creste eficienta.

CITESTE SI:  De ce Tesla intenteaza un proces pentru Rivian

Cu toate acestea, exista si anumite ingrijorari de confidentialitate, deoarece WhatsApp foloseste criptarea end-to-end, in timp ce Facebook Messenger nu. In orice caz, s-ar putea sa fie prea devreme pentru a fi siguri. Intre timp, ce crezi despre asta? O astfel de caracteristica de mesaje cross-platform te-ar interesa pe tine ca utilizator?