fbpx
Cum alege agentia spatiala americana astronautii pentru Luna si Marte

Cum alege agentia spatiala americana astronautii pentru Luna si Marte

Agentia spatiala americana este in cautare de noi astronauti, iar unii dintre ei vor ajunge pe Luna sau pe planeta Marte in urmatorii ani. Acea agentie spatiala americana a dezvaluit criteriile pe care le are in vedere pentru a accepta astronautii.

Vrei sa fii unul dintre primii astronauti care se intorc pe Luna sau care exploreaza planeta Marte? Acum ai sansa. Agentia spatiala americana a inceput sa accepte cereri pentru urmatorul grup de astronauti, unii dintre ei putand ajunge pe Luna si pe Marte.

CITESTE SI:  Jucatorii din Japonia cheltuie cei mai multi bani in Pokemon GO, dar Statele Unite este cea mai profitabila piata

Doritorii au timp pana la sfarsitul lunii (pana pe 31 martie) pentru a aplica. Dar nu timpul este problema aici, ci calificarea. Agentia spatiala americana zice ca trebuie sa fii cetatean american fie cu o diploma de master intr-un domeniu STEM, fie cu un echivalent, cum ar fi doi ani de munca pentru doctorat in domeniul tau, un doctorat medical sau o combinatie de scoala definitivata de pilotaj (terminata pana in iunie 2021) si o diploma de licenta STEM.

CITESTE SI:  De ce Amazon creste salariile tuturor angajatilor sai din Statele Unite

De asemenea, va trebui sa ai nevoie de experienta practica care include doi ani de munca sau 1000 de ore de zbor in calitate de pilot la comanda. In plus, va trebui ca inainte sa treci printr-un zbor de lunga durata.

Daca reusesti, ai o mare oportunitate. Daca nu se schimba planurile, urmatoarele doua decenii la agentia spatiala NASA vor fi dominate de expeditii pe Luna si pe Marte cu astronauti.

CITESTE SI:  De-asta CEO-ul companiei Boeing demisioneaza

Si chiar daca nu mergi pe Luna sau pe Marte, aceasta este prima cerere de astronauti (chiar si pentru SSI) de peste patru ani.

Este o sansa sa fii, datorita agentiei spatiale americane, parte dintr-un club de astronauti foarte exclusivist care s-a aventurat dincolo de Pamant, chiar daca poate nu vei ajunge mai departe de Statia Spatiala Internationala. Altii vor reusi sa ajunga pe Luna si pe Marte.