fbpx
Cum aduce Sony un omagiu Walkman-ului de acum 40 de ani

Cum aduce Sony un omagiu Walkman-ului de acum 40 de ani

Compania Sony din Japonia s-a decis sa aduca un omagiu playerului Walkman de muzica pe baza de casete lansat in 1979, adica acum 40 de ani. Sony a dezvaluit la IFA 2019 cum are de gand sa omagieze acel dispozitiv vechi care a pornit tendinta divertismentului la purtator.

Compania japoneza a dezvaluit un nou dispozitiv Walkman, dar acesta nu poate reda casete. Are un pret de circa 440 de euro. Aceasta e cea mai noua incercare a companiei de a revitaliza brandul Walkman.

CITESTE SI:  Ce design neobisnuit ar putea avea castile over-ear AirPods Studio ale Apple

In zilele noastre, deoarece smartphone-urile noastre sunt mai mult decat capabile sa redea muzica, nu mai e nevoie de un player media extern. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca am progresat mult, presupunem ca trebuie sa-i fie adus un omagiu lui Walkman, playerul de muzica emblematic al Sony din 1979 care a pornit trendul divertismentului portabil.

De fapt, pentru a sarbatori faptul ca Walkman implineste 40 de ani, Sony a lansat la IFA 2019 ceea ce numeste 40th Anniversary Walkman, dar nu e ceea ce cred unii.

CITESTE SI:  De ce Amazon e trimisa in judecata

Daca te gandeai ca compania Sony va lansa un nou player de casete portabil, afla ca nu-i asa. Asta pentru ca dispozitivul este un player media modern gazduit intr-o carcasa care seamana cu dispozitivul de acum 40 de ani.

Conform Sony, designul e inspirat de la TPS-L2. Vine cu un ecran HD de 3,6 inci, un port de incarcare USB-C si vine, de asemenea, cu o autonomie a bateriei de 26 de ore.

CITESTE SI:  S-ar putea ca Apple lucreaza cu LG la un iPhone pliabil

De asemenea, playerul va veni cu o interfata de utilizare speciala cu banda de caseta si cu un screensaver care iti sa impresia ca inca asculti la o banda de caseta.

Mai mult, playerul Sony de muzica vine cu WiFi si este propulsat de sistemul de operare Android. Walkman-ul se va lansa in Australia si Europa in luna decembrie la un pret de circa 440 de euro.