fbpx

Cum accesezi Apple Music pe web, fara aplicatie

Cum accesezi Apple Music pe web, fara aplicatie

Suntem siguri ca companiei Apple din Cupertino i-ar placea ca toata lumea sa se inscrie la Apple Music. Cu toate acestea, serviciul nu este disponibil pentru toate platformele.

De exemplu, serviciul iTunes nu e disponibil pentru Linux, ceea ce inseamna ca utilizatorii Linux care vor sa asculte iTunes vor trebui sa se bazeze pe telefoanele lor.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care utilizatorul de Reddit – NaveedGol – a decis sa creeze o versiune web a Apple Music. Disponibil pe PlayAppleMusic.com, acesta este playerul neoficial Apple Music pentru web.

CITESTE SI:  DxO lanseaza o camera detasabila de smartphone pentru Android

Ei bine, stim ca serviciul Apple Music poate fi accesat prin web cu ajutorul widget-urilor pe care artistii le incorporeaza pe site-urile lor, insa aceasta versiune web pare sa fie capabila sa redea intreaga biblioteca Apple Music pe web.

Iar daca te inscrii cu Apple ID, vei putea accesa in player si propria biblioteca personala si listele de redare personale. Nu suntem siguri cat de legal este, dar unul dintre comentarii parea sa indice ca, din cauza numelui de domeniu, playerul ar putea intampina probleme de natura legala.

CITESTE SI:  De ce drona Skydio 2 e un rival serios pentru cele DJI

Mai exact, compania din Cupertino ar putea contesta numele de domeniu al playerului si cel mai probabil ar avea castig de cauza. Creatorul playerului a precizat ca intentioneaza sa schimbe in cele din urma numele de domeniu al playerului si ca in prezent se gandeste la alte nume.

Cu toate acestea, inca poti folosi domeniul actual, iar cand noul domeniu se lanseaza, probabil vei fi redirectionat catre acela. Intre timp, lansarea acestui player neoficial ne-a determinat sa ne intrebam de ce pana acum compania din Cupertino nu are un player web oficial.

CITESTE SI:  Ce cip ar putea avea Samsung Galaxy Note 9, potrivit unor benchmark-uri recente

Platforme precum Spotify si Tidal permit accesul prin web si ne imaginam ca mai multi utilizatori, cum ar fi cei Linux, s-ar inscrie pe Apple Music daca ar fi disponibil pe web. Dar, in acelasi timp, presupunem ca compania din Cupertino incearca sa-i determine pe utilizatori sa descarce softul sau iTunes, ceea ce are perfecta logica.