Cum a scapat cu viata un individ datorita iPhone-ului

Cum a scapat cu viata un individ datorita iPhone-ului

Un individ a fost acuzat dupa ce a incercat sa raneasca un alt individ. Victima a suferit doar rani minore, datorita iPhone-ului pe care il avea si care a scapat-o cu viata.

Politistii din Australia au fost chemati in nordul New South Wales miercuri. Victima, un individ de 43 de ani, a spus ca cineva l-a atacat cu un arc si o sageata.

La ora 9, victima conducea si a iesit din masina. Individul a observat un alt individ pe care il stia. Acesta statea in afara proprietatii sale si era inarmat cu un arc si o sageata.

Victima si-a scos iPhone-ul pentru a-l fotografia pe agresorul inarmat care a luat arcul si se pregatea sa traga. Se crede ca iPhone-ul a scapat cu viata victima, incasand sageata in locul individului.

CITESTE SI:  De ce episodul final din serialul Urzeala Tronurilor nu s-a difuzat in China

In trecut, am descoperit povesti incredibile cum gadgeturile au reusit sa scape oameni cu viata oprind lucruri precum gloante si srapnel. A aparut un nou astfel de caz, de aceasta data in Australia.

Se pare ca un barbat din New South Wales a scapat cu viata datorita faptului ca iPhone-ul a oprit o sageata care a fost trasa inspre el. Conform unei stiri de News.com.au, un barbat a fost atacat de un alt barbat intr-o dimineata.

Victima si-a scos iPhone-ul pentru a inregistra agresorul, iar acesta din urma a scos un arc si o sageata si a tras in cel care fotografia. Dupa cum puteti vedea in fotografia de mai sus, sageata aproape a trecut prin iPhone, dar in cele din urma a fost oprita.

CITESTE SI:  De ce serviciul de scurtare a linkurilor al Google a fost inchis

Victima nu a fost grav ranita si nu a avut nevoie de tratament medical, datorita iPhone-ului. De asemenea, s-a speculat ca taietura de pe individ nu a fost cauzata de sageata, ci de forta care a lovit iPhone-ul care la randul lui a lovit victima.

Atacatorul individului a fost apoi arestat la fata locului de politistii care au ajuns acolo. De asemenea, a fost acuzat pentru vatamare corporala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *