fbpx

Cum a scapat cu viata Apple Watch o femeie blocata intr-o masina rasturnata

Cum a scapat cu viata Apple Watch o femeie blocata intr-o masina rasturnata

Autoritatile din Comitatul Hillsborough din Statele Unite au publicat miercuri transcrierea unui apel la serviciile de urgente efectuat de o tanara femeie care a fost blocata intr-o masina rasturnata cu rotile in sus in prima zi de Anul Nou. A avut noroc ca avea la ea smartwatch-ul Apple Watch.

Amanda Antonio spune ca conducea la ora 4 dimineata si ca un alt sofer i-a taiat calea. Femeia spune ca a pierdut controlul masinii, aceasta s-a rasturnat, a ajuns intr-un sant si a ramas blocata. De asemenea, femeia spune ca si-a folosit smartwatch-ul Apple Watch pentru a-si gasi iPhone-ul, iar apoi a sunat la 911.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 invinge competitia intr-un nou test de viteza

Am auzit stiri despre cum smartwatch-ul Apple Watch i-a scapat cu viata pe multi utilizatori, cum ar fi avertizandu-i cu privire la un atac de cord iminent sau cu privire la unele anomalii ale ritmului cardiac.

Acum, conform unei stiri de Spectrum Bay News 9, se pare ca Apple Watch a mai scapat pe cineva cu viata. Cu toate acestea, in acest caz nu e vorba despre probleme cardiace detectate de smartwatch-ul Apple.

CITESTE SI:  Ce iti da Mitsubishi daca iti oferi datele de sofat

Stirea sustine ca Amanda Antonio, posesoare de smartwatch Apple Watch in varsta de 20 de ani, conducea la ora 4 dimineata cand un alt sofer i-a taiat calea. Femeia a pierdut controlul asupra masinii sale, masina s-a rasturnat si a ajuns intr-un sant plin cu noroi, ramanand blocata.

In timpul accidentului, femeia si-a pierdut telefonul, dar a reusit sa-l gaseasca folosind smartwatch-ul Apple Watch. Apoi aceasta a sunat la 911 si a spus: “Buna, am avut un accident de masina. Masina mea e rasturnata si nu vad nimic. Nu pot iesi”.

CITESTE SI:  VIDEO: Un numar in crestere de smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt afectate de probleme cu touchscreen-ul

Dispecerul a ramas pe linie cu femeia blocata in masina si a linistit-o pana cand salvatorii au ajuns la ea si eu eliberat-o. Desi stirea nu indica cum si-a gasit femeia blocata telefonul in masina rasturnata, este posibil ca aceasta a folosit caracteristica ping de pe smartwatch-ul Apple Watch care a determinat iPhone-ul sa scoata un sunet pentru ca femeia sa stie unde este dispozitivul. Probabil asa a scapat cu viata.