fbpx

Cum a reusit un japonez sa afle unde se afla locuinta unei cantarete japoneze

Cum a reusit un japonez sa afle unde se afla locuinta unei cantarete japoneze

Ultimul exemplu al culturii de admiratori toxici din aceasta saptamana vine din Japonia. Acolo, un japonez a reusit sa gaseasca locuinta unei cantarete japoneze de J-Pop, prin ingeniozitate.

Japonezul Hibiki Sato, in varsta de 26 de ani, a aflat unde se afla locuinta cantaretei Ena Matsuoka, observand ca imaginea unei statii de tren s-a reflectat in ochii ei, informeaza NHK.

Motivul pentru care fotografii profesionisti au nevoie de camere cu un numar mare de megapixeli este faptul ca, in timpul procesului de imprimare sau editare, numarul mare de megapixeli le permite fotografilor sa aiba mai multe detalii cu care pot lucra.

CITESTE SI:  530 de milioane de dolari in NEM au fost furate din cauza unui hack asupra unei burse japoneze de monede virtuale

Cu toate acestea, se pare ca cererea noastra din ce in ce mai mare de megapixeli poate duce la inlesnirea de infractiuni. Conform publicatiei japoneze NHK, se pare ca un admirator al cantaretei japoneze Ena Matsuoka a reusit sa gaseasca locuinta acesteia printr-o modalitate foarte smart.

CITESTE SI:  Cati bani vor oamenii pe an pentru a renunta la Facebook definitiv

Acel admirator a marit pe ochiul sau si a descoperit o reflexie a unei statii. Aceea e o fotografie pe care cantareata a incarcat-o pe o retea sociala, asa cum procedeaza cantareata in mod regulat.

De asemenea, se spune ca admiratorul s-a bazat pe clipuri video care aratau draperiile cantaretei si chiar a urmarit modul in care lumina stralucea pe acestea.

Folosind serviciul Street View al Google Maps, admiratorul a localizat statia exacta si a mers acolo, asteptand ca artista sa se intoarca la locuinta sa.

CITESTE SI:  Malware-ul ransomware WannaCry forteaza Honda sa-si inchida una dintre uzine

Apoi, acesta a luat-o prin surprindere in fata locuintei sale i-a acoperit chipul cu un prosop, inainte de a incepe sa o pipaie. Din fericire, nu s-a intamplat ceva mai grav, iar admiratorul japonez a fost in cele din urma arestat si in final a recunoscut ca a atacat-o pe cantareata Ena Matsuoka. Iata ca exista si japonezi scrantiti.