fbpx

Cum a reusit Instagram sa implementeze apeluri video cu 50 de participanti

Cum a reusit Instagram sa implementeze apeluri video cu 50 de participanti

Compania Instagram din Statele Unite a anuntat ca si-a modificat recent aplicatia si ca acum accepta functia de apeluri video cu multi participanti, adica maxim 50 de participanti. Astfel, s-ar putea ca platforma sa devina o rivala pe masura aplicatiei Zoom.

Efectuarea apelurilor video pe Instagram nu este ceva nou. Cu toate acestea, compania si-a actualizat recent aplicatia si a anuntat ca functia de conferinte video va accepta acum maxim 50 de participanti simultan.

CITESTE SI:  Ce este camera de razboi pe care Facebook a inchis-o

Acest lucru se datoreaza integrarii Messenger Rooms in aplicatia Instagram. Compania Facebook din Statele Unite a lansat Messenger Rooms mai devreme in aceasta luna.

Aceasta este o functie noua pentru Messenger care va accepta grupuri numeroase de participanti care doresc sa comunice intre ei prin apeluri video.

Asta pentru a prelua din succesul aplicatiei Zoom care a castigat popularitate in ultimele luni. Atat Facebook Messenger cat si Instagram acccepta deja apeluri video, dar pana recent au fost limitate la doar cativa participanti.

CITESTE SI:  De ce o universitate sfatuieste studentii sa nu foloseasca WhatsApp in China

Cu Messenger Rooms, utilizatorii vor putea crea chatroom-uri cu maxim 50 de participanti in acelasi timp. Asadar, prin integrarea Messenger Rooms in Instagram, utilizatorii vor putea folosi aceasta functie cu contactii lor de pe platforma de photo-sharing.

De asemenea, se asteapta ca Messenger Rooms va fi integrata si in WhatsApp. Asa ca, daca nu esti utilizator de Instagram, nu te ingrijora. Vei putea folosi Messenger Rooms si pe WhatsApp.

CITESTE SI:  Siri salveaza o tanara in timpul uraganului Harvey

Ceva ce ar trebui sa ai in vedere daca doresti alternative la aplicatii de apeluri video precum Zoom. Ce parere ai despre faptul ca platforma de photo-sharing Instagram primeste functia de apeluri video cu multi participanti, prin integrarea Messenger Rooms? Crezi ca aceasta platforma va deveni un rival pe masura Zoom, chiar daca Zoom accepta mai multi utilizatori in acelasi timp?