fbpx

Cum a rasplatit Toyota un asistent medical pentru ca a recuperat victime ale incendiului din California

Cum a rasplatit Toyota un asistent medical pentru ca a recuperat victime ale incendiului din California

Incendiile din California au provocat multe devastari. Au fost provocate pagube insemnate, iar nenumarati oameni au fost nevoiti sa-si evacueze casele pentru a supravietui.

Pompierii s-au descurcat incredibil de bine salvand cat de multe vieti era posibil. Asa a procedat si asistentul medical Allyn Pierce. Asistentul medical a condus camioneta sa Toyota Tundra prin flacari pentru a recupera victimele incendiului din California.

Eroismul asistentului medical din California a fost foarte laudat, iar compania Toyota s-a oferit sa-i inlocuiasca camioneta Tundra. Allyn Pierce gestioneaza unitatea de terapie intensiva de la Spitalul Adventist Health Feather River din Paradise, California.

CITESTE SI:  Ce fel de smartphone Galaxy S10 ieftin s-ar putea lansa anul viitor

In timp ce oamenii incercau sa evacueze strazile din California, acestia au fost blocati pentru ca multe dintre masinile de pe strazi fusesera evacuate pentru ca cei din interiorul masinilor sa fie dusi la adapost.

Se pare ca asistentul medical din California a fost prins in camioneta Tundra in timp ce flacarile se indreptau catre acesta. Allyn Pierce a inregistrat, se pare, un mesaj pentru familia sa pe telefonul sau, deoarece se temea ca nu va supravietui.

Reporterul Jack Nicas de la New York Times a impartasit niste imagini tulburatoare ale flacarilor care au prins camioneta Tundra a lui Allyn Pierce. Un buldozer a aparut brusc si a impins masinile care blocau drumul.

CITESTE SI:  Carcasa pentru iPhone, Hibiki, promite o imbunatatire a sunetului

Avand cale libera, acesta nu a mers intr-un loc sigur. Acesta s-a indreptat catre spital impreuna cu raniti, acolo unde personalul a stabilit un triaj de urgenta pentru a oferi asistenta medicala.

Asistentul medical  a supravietuit incendiului din California si la fel si camioneta sa Toyota Tundra. Camioneta Tundra a fost arsa serios, iar unele parti chiar s-au topit din cauza caldurii intense.

Povestea asistentului medical din a devenit rapid virala, iar oamenii au inceput sa contacteze Toyota pentru a-i inlocui camioneta arsa cu una noua. Compania Toyota a confirmat intr-o declaratie ca este recunoscatoare tuturor echipajelor de urgenta care au lucrat pentru a stinge incendiile din California si pentru a-i duce pe oameni in locuri sigure.

CITESTE SI:  Ce va respecta Google Stadia pentru utilizatorii sai

“Suntem recunoscatori in mod deosebit lui Allyn Pierce care si-a riscat viata si si-a sacrificat camioneta Toyota Tundra pentru a-i duce pe oameni in locuri sigure. Toyota este atat de incantata de actul altruist al domnului Allyn Pierce incat suntem incantati sa-i oferim o Toyota Tundra noua”. O rasplata bine meritata pentru curajul asistentului medical.