Cum a pornit incendiul care a distrus sute de masini Maserati noi

Cum a pornit incendiul care a distruse sute de masini Maserati noi

Un incendiu major a izbucnit in portul Savona din Liguria, Italia. Acesta a distrus sute de masini. Cele mai multe dintre masinile distruse de foc au fost masini Maserati noi.

Cateva sute de autoturisme Maserati au fost depozitate in portul din Italia, gata pentru a fi exportate in Orientul Mijlociu. Camioane si alte autovehicule parcate in port au fost de asemenea distruse de foc.

Acesta este cel de-al doilea incendiu major care a avut loc in acel port intr-o saptamana. Pe 23 octombrie, cladirea autoritatii portuare a fost distrusa complet dupa izbucnirea unui foc.

CITESTE SI:  VIDEO: Primele imagini din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor

Un incendiu de mari proportii din portul Savona din Italia a distrus sute de masini Maserati scumpe care erau parcate acolo pentru export. Focul a izbucnit in port cand nivelul marii a crescut si a iesit din matca.

Stirile presei locale informeaza ca marea sarata iesita din matca a provocat explozia bateriilor auto ale autovehiculelor Maserati si la pornirea incendiului intr-o dimineata.

CITESTE SI:  Ford a creat un automat de vanzare pentru masini cu Alibaba in China

Vremea extrema din regiunea Liguria din Italia este de vina pentru incendiu. Nivelul marii a crescut, iar bateriile auto ale autovehiculelor Maserati au explodat si au pornit focul atunci cand le-a ajuns marea.

Orasul a fost unul dintre multele orase in care au avut loc multe precipitatii, vanturi puternice, valuri inalte si furtuni care au afectat multe parti din Italia.

Stirile mentioneaza ca majoritatea masinilor distruse de incendiu erau masini Maserati noi-noute. Cateva sute de masini Maserati au fost depozitate in port pentru a fi exportate in Orientul Mijlociu.

CITESTE SI:  In ce scop va cheltui Huawei 2 miliarde de dolari

Focul a distrus si camioanele si alte autovehicule care au fost parcate in portul din Italia. Stirile din Italia indica faptul ca nimeni nu a fost ranit in incendiu, ceea ce este un lucru bun. Focul a fost de mari proportii, fiind nevoie de 14 echipe de pompieri pentru a-l stinge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *