fbpx

Cum a gasit Google Earth un individ disparut acum 20 de ani

Cum a gasit Google Earth un individ disparut acum 20 de ani

Un individ care a disparut acum peste 20 de ani in Florida a fost descoperit recent datorita Google Earth. William Moldt a disparut din Lantana, Florida, pe data de 7 noiembrie 1997.

Au existat multe cazuri in trecut cu oameni care au disparut aparent fara urma. Asa s-a intamplat si in cazul lui William Earl Moldt care, in noiembrie 1997, a disparut.

Informatiile initiale au dezvaluit ca individul si-a sunat prietena la ora 21:30, anuntand-o ca pleaca in curand dintr-un club si ca se indreapta spre domiciliul sau.

CITESTE SI:  VIDEO: Jocul original Age of Empires din 1997 va primi un remake 4K

Apoi, s-a spus ca individul a parasit clubul pe la ora 23:00 si, desi unii ar putea specula mai multe scenarii, se pare ca individul nu era in stare de ebrietate si a plecat neinsotit de nimeni.

Dar, din cine stie ce motiv, acesta nu a mai ajuns niciodata la domiciliul sau. Desi parea ca este un mister care nu va fi niciodata rezolvat, recent Google Earth a fost folosit de un inspector de proprietati iar misterul a fost elucidat.

CITESTE SI:  Legea Malaeziei pentru stiri false a condamnat prima persoana

Conform inspectorului de proprietati, acesta a observat pe Google Earth ceva ciudat cu privire la o formatiune acvatica din Wellington, Florida. Cand a marit pe Google Earth, a observat o masina in acea formatiune.

Politistii care au ajuns la fata locului si au scos masina au sustinut ca aceasta a fost puternic calcificata si ca exista ramasite umane. Ramasitele au fost ulterior identificate de un legist ca apartinandu-i acelui individ disparut acum 20 de ani.

CITESTE SI:  Tesla Model S pierde in fata masinii Chevrolet Bolt intr-un test Consumer Reports

Vorbind pentru BBC, unii au speculat ca poate individul disparut acum 20 de ani a pierdut controlul masinii in drum spre casa si ca a intrat in acea formatiune care poate fi vazuta pe Google Earth.

Conform purtatoarei de cuvant a politiei, Therese Barbera, “Nu putem determina ce s-a intamplat acum atat de multi ani in urma. Tot ceea ce stim este ca a disparut de pe fata pamantului, iar acum individul a fost descoperit (prin Google Earth)”.