Cum a fost utila o drona de 30.000 de dolari pompierilor care luptau cu un mare incendiu

Cum a fost utila o drona de 30.000 de dolari pompierilor care luptau cu un mare incendiu

Deasupra fumului gros si a exploziilor de la un incendiu, o drona de 30.000 de dolari se invartea in siguranta pe cer. O echipa a adus o drona si i-a asistat pe pompierii din Pittsfield Township, Michigan, dupa ce mai multe rezervoare de propan, butan si acetilena au explodat si au luat foc la Ann Arbor Welding Company.

Printre diversele instrumente aflate la dispozitie s-a aflat si o drona DJI Matrice 210 de 30.000 de dolari care nu numai ca poate captura fotografii si clipuri video HD. E mai utila decat atat pentru pompierii care lupta cu incendiile.

CITESTE SI:  Statele Unite spun ca dronele DJI spioneaza pentru China

Dronele au fost folosite de mult timp pentru a ajuta in situatii de urgenta, iar una dintre ele chiar a fost utila in timpul unui incendiu din Michigan, Statele Unite.

O drona de 30.000 de dolari a zburat deasupra fumului si exploziilor pentru a trasmite video incendiul pompierilor de la sol. O echipa a adus drona donata DJI Matrice 210 de 30.000 de dolari pentru a ajuta pompierii din Pittsfield Township, Michigan, dupa ce rezervoarele de butan, propan si acetilena au luat foc la Ann Arbor Welding Company acum ceva vreme.

CITESTE SI:  In ce an vrea Facebook sa foloseasca energie regenerabila in proportie de 100%

Dispozitivul nu numai ca poate captura clipuri video si fotografii foarte clare, dar si sa ofere imagini termice. Astfel, pompierii au fost capabili sa afle, pe baza datelor de temperatura capturate de dispozitivul zburator, ca un rezervor de propan a ars timp de aproape 24 de ore si ca a atins o temperatura uriasa.

CITESTE SI:  Un barbat incerca sa captureze fotografii sub fuste, camera i-a explodat pe picior

Informatiile au fost foarte utile pentru constientizarea situatiei de catre pompieri si le-au permis sa determine daca este viabil sa puna oamenii in pericol.

Drona s-a dovedit a fi foarte utila in combarea incendiului, deoarece niciun pompier, locuitor sau angajat nu a fost grav ranit ca urmare a incendiului.

Personalul de incendiu a evacuat casele si intreprinderile de pe o raza de 1,6 kilometri, iar rezervoarele au ars si in cele din urma s-au stins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *