fbpx
Cum a fost modificat pentru trisat acest calculator de buzunar

Cum a fost modificat pentru trisat acest calculator de buzunar

Cineva s-a gandit sa modifice un calculator de buzunar pentru a fi nu doar atat, ci si un instrument de trisare care poate fi folosit de elevi. Toata modificarea pentru trisare a fost documentata pe canalul de YouTube Neutrino.

Dispozitivele moderne din ziua de azi sunt prea inteligente, motiv pentru care, atunci cand vine vorba despre examene, scolile permit de regula numai anumite electronice, cum ar fi calculatoarele stiintifice/financiare.

Aceste calculatoare de buzunar sunt inteligente in sensul ca pot realiza diverse calcule. Dar, din cauza faptului ca acestea sunt offline, e dificil sa trisezi cu ele.

CITESTE SI:  Mozilla renunta la smartphone-ul de 25 de dolari cu Firefox OS

Intr-un clip video incarcat pe YouTube de Neutrino, se poate cum simplul calculator stiintific Casio folosit de elevi a fost modificat pentru a fi nu doar atat.

Pentru inceput, panoul solar folosit pentru a incarca acumulatorul si pentru a alimenta dispozitivul a fost indepartat, iar in locul sau a fost montat un ecran OLED.

De asemenea, Neutrino a urmat cativa pasi prin desfacerea calculatorului de buzunar si includerea unui modul WiFi care ii permite sa se conecteze la internet, acest dispozitiv putand extrage date de la platforma de dezvoltare mobila Firebase.

CITESTE SI:  Cum e primul TV OLED 8K de 88 inci al LG din lume

Exista chiar si o caracteristica foarte simpla de chat care foloseste o combinatie inteligenta de magneti si senzori care permit utilizatorului sa discute prin chat.

Rezultatul final e ca, la prima vedere, pare ca nu s-a schimbat nimic la acest calculator de buzunar. Dar in realitate este dispozitivul suprem de trisare. Aceasta nu este in niciun caz o modificare simpla pe care orice student o poate efectua pentru trisare, dar este o modificare distractiva si interesanta.

CITESTE SI:  Care e primul laptop 5G din lume

Avand in vedere cat de inovatori pot deveni elevii atunci cand vine vorba despre trisat, nu ar fi surprinzator daca unii s-ar inspira de la acest proiect pentru a crea un calculator de buzunar modificat pentru trisare.