fbpx

Cum a fost gasit individul care a pus o camera spion in baia unui avion

Cum a fost gasit individul care a pus o camera spion in baia unui avion

Un individ originar din Malaezia a fost acuzat ca a instalat o camera spion in baia unui avion intr-un zbor recent al United Airlines pe directia San Diego – Houston.

Camerele spion ascunse in bai nu sunt ceva nou, dar, din pacate, se pare ca astfel de practici nu par sa se opreasca prea curand. De fapt, mai recent, a aparut o stire cum un individ a fost acuzat pentru faptul ca a ascuns o camera spion in baia unui avion al United Airlines, dupa ce o femeie a descoperit dispozitivul individului.

CITESTE SI:  Ce pret are Fujifilm Instax Mini LiPlay - una dintre cele mai mici camere hibride cu imprimare instanta

Dispozitivul individului a fost descoperit de o femeie care a observat o lumina albastra intermitenta in acea baie din avion. Conform informatiilor judecatoresti, dispozitivul a fost descoperit de o femeie din Houston care zbura la clasa intai pe directia San Diego – Houston pe data de 5 mai. In timp ce vizita baia avionului, a observat un obiect cu o lumina intermitenta care era situat pe balamaua usii.

CITESTE SI:  De ce un analist crede ca Apple trebuie sa cumpere Netflix

Conform stirilor, femeia a descoperit camera spion din baia avionului in timpul zborului. Aceasta a observat un obiect pus pe balamaua usii care avea o lumina albastra intermitenta.

Femeia a spus insotitorilor de zbor din avion despre acest lucru, iar acestia au luat camera spion si au pasat-o echipei de securitate a United Airlines care mai tarziu a confirmat ca este intr-adevar o camera spion.

Camera din baia avionului continea imagini cu individul care o instala, un cetatean malaezian pe nume Choon Ping Lee. Politia a reusit sa-l identifice pe individ pe baza a ceea ce purta si pe accesoriile sale distinctive.

CITESTE SI:  Elon Musk dezvaluie prima fotografie a costumului spatial SpaceX

Conform unei declaratii oferite de United Airlines, “Siguranta si securitatea clientilor nostri sunt principalele noastre prioritati. Cand echipajul nostru a fost alertat cu privire la aceasta problema, acesta a actionat rapid pentru a anunta autoritatile corespunzatoare”. Individul a fost intre timp arestat.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *