fbpx

Cum a fost adus la viata acel T-Rex din pagina offline a Google Chrome

Cum a fost adus la viata acel T-Rex din pagina offline a Google Chrome

“There is no internet connection”. Exista cuvinte mai terifiante in limba engleza? Bine, da, destul de multe. Cu toate acestea, pierderea accesului la internet nu este o situatie usoara in aceste vremuri in care toti suntem foarte conectati.

La urma urmei, ce alternativa ai daca nu ai internet? Pagina offline cu T-Rex a browserului Google Chrome exista de mult timp si ne ajuta sa ne calmam in timpul perioadelor fara acces la internet, printr-un joc in care trebuie sa feresti acel T-Rex de cactusi.

Suntem siguri ca multi dintre voi au dat de pagina offline din browserul Google Chrome. Acea pagina offline apare atunci cand nu esti conectat la internet si incerci sa intri pe un site.

CITESTE SI:  VIDEO: Un analist prezice care va fi pretul consolei Project Scorpio a Microsoft

Mascota care reprezinta pagina offline este un T-Rex pixelat, iar utilizatorii pot activa un joc ascuns in browserul Google Chrome in care trebuie sa fereasca Tiranozaurul de cactusi in timp ce acesta alearga.

Daca credeai ca acel T-Rex din browserul Chrome arata bine, ai putea fi interesat sa afli ca o companie a adus la viata acel T-Rex. Intr-un fel. Acea companie a creat un bibelou al dinozaurului, cactusi si o imagine de fundal care arata ca pagina offline a browserului Google Chrome. Evident, nu exista niciun joc.

CITESTE SI:  Nintendo spune ca vanzarile consolei Switch sunt fara precedent pentru companie

Dar daca vrei chiar si asa ca T-Rex sa sara peste cactusi, nu te judecam. Setul de bibelouri inspirat de pagina offline a browserului va avea un pret de 24 de dolari, ceea ce nu este foarte rau.

De asemenea, setul inspirat e de vanzare incepand cu 11 martie 2019. “Am proiectat acest set pentru Google pentru a sarbatori 10 ani de existenta a browserului Google Chrome. Daca ti-ai pierdut vreodata internetul in timp ce foloseai Google Chrome, probabil ca ai dat de acel T-Rex pixelat care sare peste cactusi. Fiind disponibil anterior numai in cadrul companiei, vom avea in curand seturi disponibile pentru vanzare pentru public”.

CITESTE SI:  Cate calculatoare a vandut Apple in 2017

Nu suntem siguri daca aceste bibelouri inspirate de pagina offline din browserul Google Chrome vor fi editie limitata, dar ceea ce se stie sigur este ca pot fi cumparate.