Cum a folosit Taylor Swift recunoasterea faciala la un concert

Cum a folosit Taylor Swift recunoasterea faciala la un concert

Oameni foarte cunoscuti ca artista Taylor Swift sunt predispusi la a avea urmaritori pe urmele lor. Desigur, ramane sa ghicim cat de departe merg acesti urmaritori, dar este evident ca nu e un lucru bun.

In cea mai mare parte, vedetele au garzi de corp pentru a le mentine in siguranta, dar se pare ca artista Taylor Swift a folosit mai multe niveluri de protectie hi-tech la un concert.

Conform unei stiri de Rolling Stone, se pare ca, in timpul concertului de anul trecut, cantareata Taylor Swift a folosit tehnologia de recunoastere faciala care i-a permis cantaretei si echipei de securitate sa identifice urmaritorii ei cunoscuti la concert.

CITESTE SI:  Ce aplicatii instaleaza politia de frontiera din China pe smartphone-urile turistilor

Asta probabil pentru a fi cu ochii pe ei si pe locatiile lor, pentru a se asigura ca nu se pun pe rele. Tehnologia de recunoastere faciala a fost ascunsa intr-un fel de cabina care a afisat clipurile de repetitie ale cantaretei Taylor.

De fiecare cand cineva de la concert se uita la ecran, intra in functiune tehnologia de recunoastere faciala. Imaginile capturate de tehnologia de recunoastere faciala la concert au fost apoi trimise unui post de comanda care erau verificate cu o baza de date a urmaritorilor cunoscuti ai cantaretei Taylor Swift.

CITESTE SI:  Sega lanseaza consola retro Mega Drive

Unii lauda utilizarea inteligenta a tehnologiei de recunoastere faciala. Dar, in acelasi timp, exista unele ingrijorari destul de evidente, cum ar fi confidentialitatea oamenilor.

De exemplu, cine detine imaginile fanilor participanti de la concertul cantaretei Taylor Swift ale caror chipuri au fost scanate fara permisiunea lor? Cat de securizate sunt acele imagini ale participantilor la concertul cantaretei Taylor Swift?

CITESTE SI:  Dronele DJI pot acum functiona fara transfer de date prin internet

Sunt pastrate sau sterse dupa? Acestea sunt cateva intrebari care vor trebui abordate in viitorul apropiat. Intre timp, tehnologia de recunoastere faciala devine din ce in ce mai populara si incepem sa vedem cum aceasta este adoptata in mai multe aeroporturi din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *