fbpx

Cum a devenit Apple Card si mai convenabil

Cum a devenit Apple Card si mai convenabil

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a lansat acum ceva timp Apple Card, un instrument fizic de plati. Conform unei noi stiri, acest instrument tocmai a devenit si mai convenabil decat era inainte, ceea ce e fara indoiala un lucru bun.

Daca esti utilizator Apple Card si doresti un mod mai simplu si convenabil de a vizualiza extrasele de cont si de a-ti plati facturile, vei fi incantat de faptul ca compania a lansat oficial intre timp un site dedicat lui Apple Card.

CITESTE SI:  De ce o clienta da in judecata Apple cu privire la bretonul lui iPhone Xs

Prin acel site, utilizatorii vor putea sa-si vada extrasele de cont, sa afiseze soldurile cardurilor, sa verifice data scadentei si sa faca plati. Inainte de asta, utilizatorii puteau accesa informatiile respective doar prin aplicatia Wallet.

Desi acest lucru a fost in regula pana la un anumit punct, cu siguranta unii utilizatori aprecieaza posibilitatea de a efectua aceste actiuni pe computerele lor, in loc de smartphone-urile lor.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-urile Pixel 2 XL VS iPhone 8 Plus intr-un test de viteza

De asemenea, se simplifica utilizarea lui Apple Card, chiar daca persoana nu detine (din orice motiv) un smartphone iPhone sau o tableta iPad, incurajand astfel mai multi oameni sa se inscrie.

Posibilitatea de a verifica extrasele de cont si de a efectua plati prin web nu este tocmai noua, iar bancile si companiile de carduri de credit ofera de ani de zile aceasta optiune convenabila utilizatorilor lor, asa ca e ciudat ca abia acum compania din Cupertino ofera asa ceva.

CITESTE SI:  My Book Duo este sistemul de stocare de 20TB al Western Digital

Cu toate acestea, presupunem ca este mai bine mai tarziu decat niciodata. Daca detii un Apple Card si doresti sa verifici aceste noi caracteristici web convenabile, atunci acceseaza site-ul dedicat si conecteaza-te. Ce parere ai despre asta? Crezi ca acest instrument de plati (Apple Card), odata cu noile optiuni convenabile oferite, va castiga mai multi utilizatori?