fbpx

Cum a crescut Elon Musk pretul monedei virtuale Dogecoin cu 18%

Cum a crescut Elon Musk pretul monedei virtuale Dogecoin cu 18%

Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla din Statele Unite, a crescut temporar pretul monedei virtuale Dogecoin, poate fara intentie. Cresterea s-a intamplat datorita anumitor actiuni ale CEO-ului Elon Musk al companiei din Statele Unite. Pretul a crescut cu 18%, dar din pacate doar temporar.

In weekend, pretul Dogecoin (o moneda virtuala care a fost dezvoltata “in aproximativ doua ore” in 2013) a scazut brusc dupa ce CEO-ul Elon Musk al companiei Tesla din Statele Unite a declarat la TV ca aceasta criptomoneda nu e de viitor.

CITESTE SI:  Un barbat cere ca o rascumpare sa fie platita in Bitcoin

Mai tarziu, Elon Musk a anuntat ca compania Tesla din Statele Unite “suspenda” platile cu Bitcoin din cauza ineficientei acestei criptomonede.

Si a postat un tweet despre imbunatatirile promitatoare ale monedei virtuale Dogecoin. Desigur, tweetul a amplificat speculatiile conform carora acea criptomoneda ar putea avea un viitor la compania Tesla din Statele Unite.

De asemenea, conform Coinbase, pretul monedei virtuale Dogecoin a crescut cu 18% datorita acelui tweet. Dar mai tarziu pretul a scazut cam la acelasi nivel de dinainte.

CITESTE SI:  Cum reactioneaza Tesla la acuzatia ca masinile sale au acest defect grav

Conform Tesla, compania din Statele Unite condusa de Elon Musk analizeaza cateva optiuni eficiente din punct de vedere energetic, in detrimentul popularitatii criptomonedei Bitcoin cu pret de vreo 50.000 de dolari, desi surpriza acestui lucru a creat senzatia ca acele comunicate sunt un fel de cascadorie.

CITESTE SI:  Ce pret are accesoriul care iti permite sa montezi consola de jocuri Switch pe Pro Controller

La fel ca Bitcoin, Dogecoin se bazeaza pe un blockchain mai putin eficient, iar criptomonede mai eficiente sunt deja disponibile. Dar acest lucru nu a dus la disparitia speculatiilor.

Inca exista speculatori care vaneaza visul Tesla, SpaceX si Doge. Ce parere ai despre aceasta stire? Ce moneda virtuala preferi, Bitcoin sau Dogecoin? Care dintre aceste criptomonede crezi ca e de viitor?