fbpx

Cui va oferi Coinbase 1,2 milioane de dolari in moneda virtuala Dogecoin

Cui va oferi Coinbase 1,2 milioane de dolari in moneda virtuala Dogecoin

Compania Coinbase – care administreaza o bursa de monede virtuale – a anuntat un giveaway. Practic, Coinbase va oferi gratuit 1,2 milioane de dolari in moneda virtuala Dogecoin anumitor oameni. Nu chiar gratuit, exista anumite conditii de indeplinit.

Exista diverse criptomonede pe piata in acest moment. Una dintre acestea e Dogecoin care, desi initial a parut o gluma, mai tarziu a devenit ceva viabil, dupa ce CEO-ul Elon Musk al companiei Tesla din Statele Unite a promovat aceasta moneda virtuala prin tweeturile sale, ceea ce a crescut pretul criptomonedei.

CITESTE SI:  Ce e posibil acum ca emulatorul NES al Nintendo Switch a fost hack-uit

Daca doriti sa tranzactionati aceasta criptomoneda, veti fi incantati de faptul ca Coinbase a adaugat oficial Dogecoin in bursa sa. Si pentru a ademeni oamenii sa investeasca, compania Coinbase a anuntat ca, in lunile urmatoare, va oferi gratuit 1,2 milioane de dolari in Dogecoin.

Cei care detin un cont pe Coinbase si tranzactioneaza 100 de dolari in Dogecoin pana in iunie 2021 se poate califica pentru o parte din acea suma de 1,2 milioane de dolari.

CITESTE SI:  Ce obstacole mai are Boeing pana ce avionul 737 Max va putea zbura din nou

Deci daca cumperi sau vinzi 100 de dolari in aceasta moneda virtuala, te califici pentru giveaway-ul de 1,2 milioane de dolari al celor de la Coinbase. In acest moment, valoarea acestei criptomonede fluctueaza destul de dramatic, asa ca depinde de tine si de finantele tale daca crezi ca e inspirat sa investesti in Dogecoin.

In trecut, au aparut povesti de succes despre cum unii oameni au devenit milionari peste noapte datorita investitiilor timpurii. Dar un lucru important de retinut e ca toate aceste lucruri sunt inca foarte speculative.

CITESTE SI:  Care iPhone-uri de la Apple ar veni cu un zoom nebunesc

Poti castiga bani intr-un timp scurt, dar ii si poti pierde cat ai clipi. Ce parere ai despre asta? Esti genul care investeste in monede virtuale? Crezi ca moneda virtuala Dogecoin poate deveni noul Bitcoin si ca initiativa celor de la Coinbase va creste numarul de oameni care tranzactioneaza aceasta criptomoneda?