fbpx
Cui a oferit Apple multe smartphone-uri iPhone XR gratuite

Cui a oferit Apple multe smartphone-uri iPhone XR gratuite

Pentru prima data, compania Apple din orasul Cupertino a colaborat cu o anumita emisiune TV din Statele Unite pentru a oferi tuturor membrilor publicului din platou cate un smartphone Apple iPhone XR gratuit.

Am vazut cazuri in talk-showuri precum The Oprah Winfrey Show si The Ellen Show in care au avut loc actiuni de generozitate extrema, cum ar fi atunci cand Oprah Winfrey a oferit tuturor celor din public cate un autoturism.

Acum se pare ca, ca parte a initiativei 12 Days of Giveaways a The Ellen Show, gazda emisiunii, Ellen DeGeneres, a colaborat cu Apple pentru a oferi smartphone-uri iPhone XR gratuite.

CITESTE SI:  Cum se numeste primul smartphone blockchain al HTC

In timpul emisiunii, Ellen DeGeneres a jucat jocul Heads Up pe un smartphone Apple iPhone XR cu actrita Julia Roberts. La un moment dat, Julia Roberts a spus, “Cred ca este grozav pentru ca vine in 6 culori diferite si are cea mai buna autonomie a bateriei”.

Probabil aceste vorbe au fost parte din scenariu, pentru ca mai tarziu Ellen DeGeneres a anuntat ca fiecare membru din public din acel moment va pleca acasa cu un smartphone iPhone XR in mod gratuit.

CITESTE SI:  Google ar putea prelua pentru 1,1 miliarde de dolari echipa de smartphone-uri a HTC

Acesta a fost in mod clar un clip video The Ellen Show sponsorizat, avand in vedere ca in descrierea clipului video de pe YouTube se multumeste celor de la Apple pentru ca au oferit smartphone-urile iPhone XR in mod gratuit.

Desi suntem siguri ca Apple a participat la diverse sponsorizari si in trecut, aceasta ar putea fi prima data cand vedem compania Apple oferind smartphone-uri gratuite la o scara atat de mare, sa nu mai mentionam ca iPhone XR este cel mai recent smartphone al sau si ca are un pret de 750 de dolari.

CITESTE SI:  Ce-ar produce Tesla din cauza coronavirusului Wuhan

In orice caz, presupunem ca, indiferent daca clipul video The Ellen Show este sponsorizat de Apple sau nu, acesta este totusi un gest frumos, mai ales pentru aceia care nu-si pot permite un smartphone iPhone XR nou-nout, sau care planuiesc sa-l ofere cadou cuiva de sarbatori.