fbpx

Cu ce va veni in plus filmul “Avengers: Endgame” pentru DVD

Cu ce va veni in plus filmul Avengers Endgame pentru DVD

Cel mai tare film al anului 2019 va deveni si mai tare cand va apare pe DVD si pe discurile Blu-ray. Desi “Avengers: Endgame” are o durata de peste trei ore, multe scene au fost taiate din filmul cu supereroi de catre productie.

Pentru lansarea pe DVD a lungmetrajului Avengers: Endgame, Marvel ofera in plus sase scene sterse. Marvel a anuntat lungmetrajul in varianta digitala si Blu-ray intr-un nou trailer, dezvaluind ca filmul de succes va fi disponibil pe 30 iulie (digital) si 13 august (Blu-ray si DVD).

CITESTE SI:  Ce suma din banii companiei Gionee a cheltuit CEO-ul la cazinou

“Avengers: Endgame” a fost unul dintre cele mai tari filme ale anului. Acesta incheie povestea Universului Cinematic Marvel care a distrat oamenii timp de peste un deceniu.

Dupa ce a avut un succes urias in box office, compania Disney a confirmat detaliile despre lansarea pe DVD a lungmetrajului. S-a spus ca Avengers: Endgame va incepe sa fie disponibil pe DVD incepand cu aceasta luna.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce FL Studio soseste pe Mac pentru prima data in 20 de ani

Disney a confirmat ca filmul va fi disponibil digital in 4K Ultra HD. Platforma Movies Anywhere a Disney il va oferi, de asemenea, incepand cu 30 iulie.

Oamenii vor putea detine filmul in 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD si sa-l acceseze de pe mai multe platforme online diferite incepand cu 13 august. In caz ca te intrebai, Avengers: Endgame nu va fi disponibil pe Netflix.

Cu toate acestea, acesta va fi oferit pe noua platforma Disney Plus care va sosi in luna noiembrie a acestui an. De asemenea, s-a confirmat ca si Captain Marvel va fi prezent pe noua platforma.

CITESTE SI:  Afacerea cu produse alimentare a Uber o depaseste pe cea de ride-hailing

Declaratia de presa a Disney mentioneaza, de asemenea, ca lansarea filmului Avengers: Endgame pe DVD va include si sase scene sterse. De asemenea, exista un set complet de extrase care includ comentariile audio ale regizorilor Anthony si Joe Russo si multe altele.