fbpx

Cu ce s-ar putea ocupa Nintendo in viitor, daca va renunta la consolele de jocuri

Cu ce s-ar putea ocupa Nintendo in viitor, daca va renunta la consolele de jocuri

Presedintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, a fost recent intervievat de Nikkei. Shuntaro Furukawa a oferit cateva comentarii interesante cand a fost intrebat despre riscul de a fi in industria divertismentului si despre abordarea lui in conducerea companiei producatoare de console de jocuri.

La fel ca multe alte companii importante care exista de ceva vreme, Nintendo a evoluat de-a lungul deceniilor. La inceput, era o companie care producea carti de joc, iar acum produce console de jocuri video.

Se pare ca consolele ar putea fi directia catre care se indreapta Nintendo pentru viitor. Dar se pare ca gigantul condus de presedintele Shuntaro Furukawa este deschis posibilitatii ca intr-o zi sa se ocupe de altceva.

CITESTE SI:  Ce computere vor avea recunoastere faciala

Intr-un interviu recent pentru Nikkei, presedintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, a dezvaluit ca e posibil ca intr-o zi Nintendo sa nu mai produca console si sa se concentreze pe cu totul altceva.

Presedintele Shuntaro Furukawa spune ca, in calitate de companie, flexibilitatea este foarte importanta, la fel de importanta ca inventivitatea. Potrivit presedintelui Shuntaro Furukawa, “Au trecut peste 30 de ani de cand am inceput sa dezvoltam console de jocuri. Istoria companiei Nintendo e si mai veche decat atat si, printre toate luptele cu care s-a confruntat, singurul lucru la care se gandea era: cu ce ne vom ocupa in continuare? Pe termen lung poate ca obiectivul nostru de business s-ar putea indeparta de consolele de jocuri pentru locuinte – flexibilitatea este la fel de importanta ca inventivitatea”.

CITESTE SI:  ZTE planuieste sa continue experimentele cu telefoanele pliabile
CITESTE SI:  Pentru ce anume Apple va cheltui 400 de milioane de dolari

In trecut, s-a indicat ca Nintendo s-ar putea extinde la produse care se invart in jurul stilului de viata si al sanatatii. Acest lucru a fost parte din proiectul companiei de calitate a vietii care a fost intre timp suspendat. Dar cine stie, poate ca intr-o zi compania – care in prezent produce console de jocuri – il va relua.