Cu ce mesaje ascunse au fost livrate controlerele Oculus Touch ale Facebook

Cu ce mesaje ascunse au fost livrate controlerele Oculus Touch ale Facebook

Facebook crede ca ingrijorarile tale legate de confidentialitate sunt ceva de glumit. Acest lucru a fost clarificat si mai mult cand compania a fost fortata sa recunoasca ca a livrat zeci de mii de controlere Oculus Touch cu mesaje ascunse inscriptionate pe ele.

Mesajele, pe care Facebook cu siguranta nu a vrut ca publicul sa le vada, includ referinte clare la faptul ca Facebook este o entitate de supraveghere. Iar textul “The Masons Were Here” vorbeste de la sine.

Compania Oculus detinuta de Facebook a confirmat ca zeci de mii de controlere Touch ale sale au fost livrate cu texte ascunse inscriptionate pe componentele interne.

CITESTE SI:  Ce tendinta ingrijoratoare a aparut din cauza dependentei de Fortnite

Acele mesaje ascunse trebuiau sa fie doar surprize de la prototipurile interne ale controlerelor Oculus Touch, dar au ajuns sa apara si pe editiile non-prototip care au fost livrate clientilor.

Directorul pentru produse VR al Facebook, Nate Mitchell, a confirmat intr-o serie de tweet-uri ca mesaje ascunse precum “This Space For Rent”, “The Masons Were Here” si, ironic, “Big Brother Is Watching” au fost inscriptionate intern pe unele controlere Touch.

CITESTE SI:  Viitoarele camere de pe smartphone-urile Sony ar putea avea AI

Unele au avut chiar si mesajul ascuns “Hi iFixit, We See You!” scris pe interior. Mitchell a confirmat ca aceste mesaje au fost destinate numai prototipurilor si ca acestea au ajuns accidental pe hardware-ul intern al multor controlere Touch ale Oculus.

Aceste texte ascunse, in mod evident, nu dauneaza cu nimic, iar produsul Oculus va continua sa functioneze asa cum ar trebui sa functioneze. Situatia este amuzanta, avand in vedere ca ne-am astepta ca o companie mare ca Facebook sa aiba masuri de a impiedica aceste texte sa fie livrate cu controlerele Oculus Touch destinate clientilor.

CITESTE SI:  Tesla Model S a fost hack-uita pentru generarea de moneda virtuala

Cel putin Facebook a procedat cum trebuie si a anuntat public acest lucru inainte ca dezvoltatorii si consumatorii sa gaseasca aceste mesaje ascunse si sa se intrebe de ce controlerele lor Oculus Touch au venit cu acele texte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *