Cu ce imbunatatire vine noul model de consola PS4 Pro

Cu ce imbunatatire vine noul model de consola PS4 Pro

La doi ani de la lansarea sa initiala, consola de jocuri PS4 Pro a primit o noua versiune imbunatatita de la compania Sony. Aceasta vine cu un design imbunatatit care rezolva una dintre problemele pe care le-au reclamat mai multi gameri.

Munca celor de la compania Sony a dat roade pentru ca noua consola de jocuri PS4 Pro rezolva intr-adevar acea problema. Este vorba despre problema cu zgomotul mare generat.

Desigur, aceasta nu e prima data cand Sony a imbunatatit consola de jocuri Pro. Anul trecut, Sony a lansat CUH-7100, model care parea sa schimbe felul in care memoria GDDR5 este racita. De asemenea, profilul ventilatorului a fost imbunatatit.

CITESTE SI:  Serviciul wireless 5G este acum o prioritate de securitate nationala in Statele Unite

Au trecut doi ani de cand Sony a lansat PS4 Pro, cea mai puternica consola de jocuri pe care compania a creat-o vreodata. Multi au reclamat ca aceasta consola de jocuri genereaza prea mult zgomot, iar acum compania a abordat problema cu un nou model.

CITESTE SI:  VIDEO: Asa ar putea arata iPhone 11 al Apple din 2019

Compania a lansat discret un nou model imbunatatit care nu mai produce atata zgomot. Eurogamer informeaza ca noua serie CUH-7200 a consolei de jocuri PS4 Pro are un design intern actualizat care rezolva semnificativ problema zgomotului, iar dispozitivul a devenit modelul PS4 Pro cu cel mai redus zgomot de pana in prezent.

Acest model imbunatatit pare sa fie disponibil doar cu pachetul Red Dead Redemption 2 in acest moment, dar s-ar putea ca nu va dura prea mult timp pana ce noul model va fi disponibil pe cont propriu.

CITESTE SI:  Cum sunt noile procesoare Core de a 9-a generatie ale Intel

Sony mentioneaza numarul de model in partea din fata a cutiei, asa ca este usor de aflat ce model cumperi. Puterea centrala a dispozitivului ramane aceeasi.

Nu este ca si cum clientii vor primi o putere mai mica. Sony a efectuat cateva optimizari designului intern si unor componente pentru ca consola de jocuri PS4 Pro imbunatatita sa genereze mai putin zgomot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *