Cu ce dispozitive va concura primul smartphone de gaming Samsung

Cu ce dispozitive va concura primul smartphone de gaming Samsung

Timp de aproximativ doi ani, am ajuns sa cunoastem primul smartphone pliabil de la compania Samsung ca “Galaxy X”. Numele a aparut intr-o multime de stiri care detaliaza viitorul dispozitiv, iar acest nume a fost vazut si pe site-ul propriu al companiei Samsung acum cateva luni. Probabil ca Galaxy X va fi primul smartphone de gaming al companiei Samsung.

Samsung este lider pe piata globala de telefoane si este adesea inaintea tendintelor. Chiar si atunci cand nu este, compania din Coreea de Sud ia parte rapid la miscarea in masa a rivalilor pentru a lansa ceea ce lanseaza si rivalii.

CITESTE SI:  Guvernul brazilian a ordonat inchiderea WhatsApp pentru 48 de ore

Deoarece unii dintre rivalii sai au lansat acum smartphone-uri de gaming, un nou zvon din China pretinde ca si un smartphone de gaming Samsung se afla in dezvoltare.

Telefoanele de varf ale companiei, cum ar fi Galaxy S9, sunt deja destul de capabile sa ruleze unele dintre cele mai puternice jocuri mobile pe care le poti gasi pe Play Store, dar smartphone-urile de gaming merg dincolo de asta.

CITESTE SI:  Take-Two Interactive este impresionata de consola Nintendo Switch

Ia ca exemplu telefonul ROG (Republic of Gamers) Phone de la ASUS. Acesta ruleaza cu o versiune a cipului Snapdragon 845 care are o putere mai mare decat cel de pe Galaxy S9.

De asemenea, vine cu un display AMOLED cu rezolutie de 2160 x 1080 pixeli cu suport HDR si frecventa de 90Hz, dar si cu un timp de raspuns de 1ms.

CITESTE SI:  Serialul "Culisele puterii" sezonul 6 - productia a fost suspendata

Are, de asemenea, trei porturi USB Type-C, pe langa o baterie cu o capacitate de 4000mAh. ASUS chiar a integrat si un nou sistem de racire in acest smartphone de gaming.

Zvonul din China afirma doar ca se dezvolta un smartphone de gaming Samsung. Nu sunt disponibile informatii suplimentare despre specificatiile sale si despre modul prin care compania Samsung s-ar putea delimita si deosebi de telefoanele de gaming ROG Phone si Razer Phone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *