Cu ce caracteristici importante ar putea veni Samsung Galaxy Note 9

Cu ce caracteristici importante ar putea veni Samsung Galaxy Note 9

Timp de cativa ani dupa ce iPhone-ul a remodelat smartphone-urile, parea ca venerabilul stylus e sortit esecului. Apoi, compania Samsung si-a descoperit pasiunea latenta pentru stylus si l-a livrat cu Galaxy Note. Aceasta gama de smartphone-uri a folosit aceeasi tehnologie simpla de stylus in toti acesti ani, dar acest lucru s-ar putea schimba cu Samsung Galaxy Note 9.

Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy Note 9 peste scurt timp. Ori de cate ori compania lanseaza un nou phablet, aceasta efectueaza unele imbunatiri si pentru S Pen.

Cu toate acestea, daca e sa credem un nou zvon, stylus-ul S Pen al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi cea mai mare actualizare a stylus-ului din istorie. Asta potrivit unei surse chineze care are o reputatie destul de buna.

CITESTE SI:  Ruleaza Windows 95 in browser-ul tau

O alta stire reitereaza afirmatia oferita de sursa chineza si mentioneaza chiar si unele dintre principalele caracteristici noi care vor fi incluse in S Pen-ul lui Samsung Galaxy Note 9.

Stirea sustine ca S Pen-ul va primi suport Bluetooth si ca va avea un difuzor si un microfon, astfel incat utilizatorii sa poata efectua si primi apeluri cu stylus-ul.

Acesta le va oferi posibilitatea utilizatorilor sa nu foloseasca smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 cand vor sa efectueze un apel, pentru ca pot folosi S Pen-ul in schimb.

CITESTE SI:  Motivul pentru care ZTE ar putea pierde si licenta Android

Se mentioneaza chiar ca S Pen ar putea avea o caracteristica care sa permita utilizatorilor sa scrie pe o hartie fizica pentru ca toate caracterele sa apara apoi pe ecranul smartphone-ului.

Ramane de vazut cat de multa informatie este adevarata, totusi. Se asteapta ca Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy Note 9 in luna august. Alte imbunatatiri pentru dispozitiv includ o camera actualizata si posibil si o baterie mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *