fbpx

Cu cate jocuri vine noua consola Neo Geo Mini a SNK

Cu cate jocuri vine noua consola Neo Geo Mini a SNK

Consola Neo Geo Mini a SNK este acum oficiala: este cel mai nou dispozitiv retro care este miniaturizat. Neo Geo Mini se bazeaza pe Neo Geo MVS si va veni in doua versiuni: una japoneza pentru Asia si una internationala pentru America de Nord, Europa si asa mai departe. Avand un display LCD de 3,5 inci, Neo Geo Mini a companiei SNK vine cu 40 de jocuri preinstalate.

Luna trecuta, cei de la SNK au oferit indicii ca pregatesc lansarea unei mini console de jocuri bazate pe un dispozitiv arcade mai mare. La scurt timp dupa ce presupusele imagini au aparut online si pentru cei care se intreaba care-i treaba cu aceasta consola, asteptarea a luat sfarsit pentru ca SNK a dezvaluit oficial ceea ce compania numeste Neo Geo Mini.

CITESTE SI:  De ce Nintendo Switch nu mai e pe stoc si nu se mai gaseste

Dupa cum am spus, consola de jocuri Neo Geo Mini a SNK se bazeaza pe aparatul arcade Neo Geo MVS pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus. Dispozitivul a fost micsorat, evident, si se asteapta ca vor exista doua versiuni: o versiune japoneza si una pentru pietele internationale.

CITESTE SI:  De ce Sony Europa a fost amendata in Australia

Acest lucru este similar cu modul in care a procedat Nintendo pentru consolele sale NES si SNES Classic. In ceea ce priveste jocurile, se pare ca zvonurile au fost corecte si ca consola Neo Geo Mini a SNK va veni cu 40 de jocuri preinstalate, dar nu se stie exact cum se numesc aceste jocuri.

Totusi, imaginile arata jocuri precum King of Fighters si Metal Slug. Exista un port HDMI pentru cei care doresc sa conecteze consola SNK la un display mai mare, un jack pentru casti si porturi pentru doua controlere externe.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 intr-un test de viteza

De asemenea, consola mini de jocuri a SNK va avea un ecran LCD de 3,5 inci, ceea ce inseamna ca acesta ar trebui sa fie suficient de mic ca sa fie folosit in miscare. Nu exista nicio mentiune privind pretul si disponibilitatea, asa ca se pare ca va trebui sa asteptam si sa vedem.