Cu cate cadre pe secunda poate camera lui Huawei P20 Pro captura clipuri video, mai nou

Cu cate cadre pe secunda poate camera lui Huawei P20 Pro captura clipuri video, mai nou

Un nou update soseste pentru camera smartphone-ului Huawei P20 Pro, ceea ce determina ca intreaga experienta sa fie chiar mai impresionanta cu un nou mod slow-motion pentru clipuri video.

Smartphone-ul Huawei are un sistem excelent de camera tripla si este considerata pe larga ca fiind una dintre cele mai bune camere de smartphone disponibile in prezent pe piata.

Au trecut cateva luni de cand Huawei a lansat trioul P20 care include P20 Lite si smartphone-urile de varf P20 si P20 Pro. Ultimul vine cu Android 8.1 preinstalat, iar Huawei a trimis rapid update-uri pentru modul high-end.

CITESTE SI:  Cea mai buna camera compacta - Sony RX100 VI - primeste obiectiv cu zoom lung

Un nou update a fost acum trimis pentru camera lui Huawei P20 Pro care vine cu abilitatea de a captura clipuri video slow motion la 960 de cadre pe secunda, la fel ca Samsung Galaxy S9.

Huawei lanseaza build-ul CLT-L29C432B131 pentru smartphone. Update-ul include cea mai recenta versiune de intretinere a securitatii pentru luna iunie 2018, precum si imbunatatiri ale camerelor.

S-au efectuat si unele modificari ale interfetei de utilizare care au pus butonul zoom mai jos pe ecran. Acest update pentru smartphone optimizeaza, de asemenea, consumul de energie pentru o utilizare mai indelungata, imbunatateste performanta pentru operatiuni mai fluente si optimizeaza afisarea imaginii de fundal pentru o experienta mai buna.

CITESTE SI:  Cati ani de update-uri software promite OnePlus

Unii utilizatori ai acestui smartphone au observat, de asemenea, ca acest update adauga o noua caracteristica slow motion la camera care poate incepe sa captureze clipuri video in slow motion (la 960 de cadre pe secunda) de indata ce miscarea este detectata in cadru.

Caracteristica camerei este similara cu cea pe care Galaxy S9 a oferit-o de la lansare. Huawei lanseaza update-ul pentru clipurile video ale lui P20 Pro treptat, asa ar putea trece o vreme pana ce va fi activ pentru toti utilizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *