fbpx

Cu cat creste WhatsApp limita de timp pentru revocarea mesajelor

Cu cat creste WhatsApp limita de timp pentru revocarea mesajelor

Ai trimis vreodata rapid un mesaj si ti-ai dat seama ca nu trebuia sa-l trimiti? Acest lucru ne determina sa ne dorim ca serviciile de mesagerie sa aiba un fel de buton de revocare. WhatsApp, incepand de anul trecut, va permite sa stergeti mesajele trimise.

Dupa cum probabil stii pana acum, WhatsApp a lansat o caracteristica de ceva vreme, caracteristica care a permis utilizatorilor sa revoce mesajele pe care le-au trimis.

Practic, le permite utilizatorilor WhatsApp sa stearga textele pe care le-au trimis din greseala, astfel incat ambele parti sa nu le poata vedea. Cu toate acestea, anterior limita de timp pentru destinatarul mesajului era de o zi, dar se pare ca acum a fost extinsa.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi buna noua caracteristica Povesti a YouTube

Potrivit unui tweet de WA Beta Info, limita de timp a WhatsApp a fost crescuta la 1 zi, 1 ora, 8 minute si 16 secunde. Cum am spus anterior, limita de timp era de o zi, asa ca aceasta crestere este de putin peste o ora.

CITESTE SI:  In ce companie din China investeste Google o jumatate de miliard de dolari

In mod interesant, cresterea este aceeasi limita de timp pe care expeditorul textului de pe WhatsApp o primeste pentru a sterge mesajul. Daca iti suna confuz, iata ce inseamna. Cand cineva trimite un mesaj, acel cineva are la dispozitie o ora, 8 minute si 16 secunde pentru a-l sterge.

Noua crestere de timp se adreseaza persoanei care a primit textul pe WhatsApp, iar aceasta primeste 1 zi, 1 ora, 8 minute si 16 secunde pentru a primi cererea de revocare. Asta inseamna ca, dupa, mesajul nu va fi revocat.

CITESTE SI:  Acest mouse al Apple functioneaza diferit de mouse-urile traditionale

Nu suntem siguri de ce exista aceasta crestere a limitei de timp, dar poate ca s-a luat in considerare faptul ca utilizatorii WhatsApp mai calatoresc si ca s-ar putea sa nu aiba internet pentru a primi solicitarea. Oricum ar fi, aceasta crestere a limitei de timp ar putea fi un lucru pe care ar trebui sa-l luati in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *